ABB EV SAHİPLİĞİNDE YAZ KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

ABB EV SAHİPLİĞİNDE YAZ KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

Konserler kapsamında bu hafta Keçiören’de Fuat Saka, Kalecik’te ise Nurullah Akçayır sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesiyazşenliklerive konserlerine aralıksız devam ediyor.

‘AnkaraYazŞenliklerive Konserleri’nin eylül ayı konserleri kapsamında bu hafta Keçiören’de ünlü sanatçı Fuat Saka, Kalecik’te ise Nurullah Akçayır sahne aldı.

SAKA’DAN MUHTEŞEM KONSER

ABB, Keçiören Esertepe Rekreasyon Alanı’nda Fuat Saka konseri gerçekleştirdi. Kendine has tarzıyla sevenlerine müzik ziyafeti yaşatan Fuat Saka,“Pandemi nedeniyle Ankara’da ne kadar zaman çalmadım ama burada tekrar konser vereceğim için çok mutluyum. Bu nazik davet için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Bozkurt’a teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği bir diğer konserin adresi ise Kalecik oldu. Alanda çocuklar için panayırda kuruldu. Sevenleriyle buluşan Nurullah Akçayır da duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Yine Mansur Başkan’ımızın güzel bir etkinliğinde Kalecik’teyiz. Özellikle halk kültürü ve halk müziği açısından bunlar gerçekten önemli etkinlikler. Gençlerimiz şu an artık türkü dinlememe noktasına geldi. Beni Kalecik’te sevenlerimle buluşturmaya vesile olduğu için kendisine teşekkür ederim.”

BAŞKENTLİLERDEN KONSERLERE YOĞUN İLGİ

‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’nekatılarak sevdiği sanatçılarla buluşan vepanayıralanında gönüllerince eğlenen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, şunları söyledi:

-Sami Özen:“Gerçekten güzel bir konser. Büyükşehir Belediyemizi tebrik ediyorum.”

-Gültekin Ocak:“Fuat Saka’nın konser vereceğini duyunca oğlumu aldım getirdim. Gençler için güzel bir aktivite. Bu sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda bir etkinlik vardı. Gençler sıraya girmişti. O etkinliğe gençlerin yoğun katılım göstermesi gerçekten çok hoşuma gitmişti.”

-Ahmet Çopra:“Bu konserler oturduğumuz yere neşe getirdi. Bizim için çok iyi oldu. Aile ortamında, çok güzel bir şekilde iyi vakit geçiriyoruz.”

-Mehmet Ali Şahan:“Konserlerin ortamı çok güzel. Ünlü sanatçılarla buluşuyoruz. Esertepe’de yapabileceğimiz fazla bir etkinlik bulunmuyor. Bu konserler sayesinde eğlenebiliyoruz.”

-Rafer Yıldırım:“Çocuklarımla birlikte panayıra geldik. Çok eğlenceli. Çocuklar doyasıya eğleniyor. Organizasyonu düzenleyen herkese çok teşekkür ederiz.”

-İsmail Sağkol:“Burada önemli olan 10 yaş altında olan çocukların 2 gün sosyal aktivitelerden faydalanabilmesi. Bu çocuklar için bir değişiklik oluyor. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.”

5isjzsxvxqyntvgf6ofc2rq0.jpg

jnd4htvg17ces8kf9roIxljs.jpg

cojpzyqheprgvfntslbm5ad7.jpg

uvelgjaay1sc9n6knrjkf7bi.jpg

oj5sjiqxxywuccsptguk6v9w.jpg

agdhxrwb1h2stgouokqipxva.jpg

6hk4crx8tdI5b93uego2isur.jpg

nq8j7llaz2rfvuoodn4rspaw.jpg

odjwhkafpb9pi0ertsnuagz8.jpg

npth0lovqr6ycwbmjklesdfb.jpg

glkajs1mvxewhuyId78yocwb.jpg

slxdqvzbfsnyybdch8g0mik6.jpg

usmhtuncvit6af1grdk7bIec.jpg

0oxw8rqu7yz3v2bIqerdsc4h.jpg

2nudfa05wj8lzgczstpdqiov.jpg

ovewfzpg7tzdlbu1xuk6kamy.jpg

haufzwepje7k6mykt5xusbna.jpg

vlcm2qdyqfc1xtagr9hlkwvo.jpg

du1rilnkhgjxoec3pjq0ragq.jpg

kcivmutyltInh7jz31wxqocz.jpg

qqIuzextkt3npg1duh5h69fx.jpg

kdpbfthzIo5jwbua0qlju8el.jpg

kp9qno5jhrlrnz8wbhta1bmm.jpg

hmogusbhxulfpjwkopjIbntl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.