ABB “MUHTARLAR MÜZAKERE EDİYOR” İLE SİNCANLI MUHTARLARI BULUŞTURDU

ABB “MUHTARLAR MÜZAKERE EDİYOR” İLE SİNCANLI MUHTARLARI BULUŞTURDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ortak akılla yönetim anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Muhtarlıklar Daire Başkanlığının Kızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde düzenlediği “Muhtarlar Müzakere Ediyor” programının beşincisindeSincanlı muhtarlar bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi,‘ortak akıl’ilkesi doğrultusunda Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan“Muhtarlar Müzakere Ediyor”programının beşincisi Kızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde düzenlendi.

Talepleri not alan ve sorunların çözümü için birinci ağızdan Başkentli muhtarları dinleyen ABB şimdi de Sincanlı muhtarları buluşturdu.

MAHALLE SORUNLARI VE İHTİYAÇLARI YÜZ YÜZE ABB YETKİLİLERİNE İLETİLİYOR

ABB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu’nun da yer aldığı toplantıya; Sincanlı muhtarlar yoğun katılım sağladı.

ASKİ Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kent Estetiği Daire Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkililerine mahalle sorunları ve önerilerini yüz yüze iletme imkânı bulan muhtarları tek tek dinleyen Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz, çözüm odaklı istişare toplantılarının devam edeceğini açıkladı:

“Yılbaşında başlatmış olduğumuz ‘Muhtarlar Müzakere Ediyor’ toplantılarımızın beşincisini Sincanlı muhtarlarımızla devam ettiriyoruz. Sincan’dan 35’e yakın muhtarımız katılım sağladı. Ücretsiz olarak ulaşımlarını sağlayarak kendi tesisimizde müzakere toplantılarımızı devam ettireceğiz.”

Başkentli muhtarlarla bir araya gelerek sorunları tespit ettiklerini vurgulayan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu da,“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımızın sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz. Sorunlarını gidermek için elimizden geleni yapacağız”dedi.

51npxojtfzsug37xwjyb8tad.jpg

ytejznfchw0nzu2rhsplvcgx.jpg

arkjxwne80rbsj31zlhq6kzv.jpg

3zmkj0rtxlvipy2fbhsn8te4.jpg

egzt54yjknrx8aitcxo3pqqv.jpg

h2jzx49fvlkgty3dd8gxoumq.jpg

jd7zoltc91xybrns2caekp4a.jpg

zlmverfbt8phknbc7ayedu6t.jpg

xrbhpgdydfIny7elz2at5kgj.jpg

ywtq1gf6pgfwjizmouchqr7h.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.