ABB’NİN PARKUR HAZIRLIK KURSLARINDA EK KONTENJAN BAŞVURULARI BAŞLIYOR

ABB’NİN PARKUR HAZIRLIK KURSLARINDA EK KONTENJAN BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Gelen yoğun talepler nedeniyle açılan120 kişilik ek kontenjan için adaylar, 16 Kasım 2022 tarihinden itibaren “www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesinin; Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Bekçilik Sınavı, Jandarma, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ve Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM) alanlarındaki adaylara yönelik başlatılan ücretsiz hazırlık parkur kursları devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, gelen yoğun talepler üzerine 120 kişilik ek kontenjan açtı. Fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursuna katılmak isteyen adaylar, 16 Kasım 2022 tarihinden itibaren“http://www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

“TÜM ANKARALI ADAYLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı ile Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlediği kurslara katılan adaylar sınavlara uzman eğitmenler eşliğinde hazırlanıyor. Başkentli öğrencilere yönelik desteklerini sürdüreceklerini belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Proje Sorumlusu Tuğba Aydın, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak POMEM, Bekçilik, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM), Jandarma, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) sınavlarına hazırlanan adaylara yönelik düzenlediğimiz ücretsiz hazırlık parkuru kurslarımız devam ediyor. Tüm Ankaralı adaylarımızı kurslarımıza bekliyoruz”diye konuştu.

Hazırlık parkuru kurslarına katılan adayların göstermiş olduğu performanstan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Antrenör İhsan Gökhan Başer ise “Hazırlık parkuru kurslarımıza Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı ile Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde devam etmekteyiz. Halkımızdan gelen yoğun talepler sonrası kurslarımız için ek kontenjan açıyoruz. Başvurmak isteyen adaylarımız Ankara Büyükşehir Belediyesinin internet sayfası üzerinden başvuru yapabilecek” dedi.

hzpbfbnk3qefmg4cun7pwjua.jpg

6sogae04jj9cie1vnhygznat.jpg

tnxqdo9kq6mil24rvjv0jx8g.jpg

zzoeevulbwbkfd64rw7tmkp9.jpg

spmwitn10zbmzqbeqr7sfoj8.jpg

olzIgjeju0wcltrmmqntd18x.jpg

lgfr8sy1cz7xbgxywdIrm3nw.jpg

lvoowhc5yzntatwpI4phv1xl.jpg

wymgaw6o7rccdedlzzpfoytn.jpg

0ezqo7ljm9Ikkn3cdhphbtas.jpg

drtxy3valjlnbuc2fIsdju4h.jpg

aer7I24elf3dmmaqpgj8u1cw.jpg

4wmagxIzjodwsyf6p8eblijh.jpg

gabhzwtqsIg56mhrncqf317z.jpg

senfvrjklxxahq8ima6ogymz.jpg

msdzm5anIo4sp2h6jwa81ehu.jpg

zter96xfykumIrcblskx7a10.jpg

0wjwz5khuuksyd3efvregnxl.jpg

lhrpga31stghkIfsajr0vkc6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.