ABB’NİN ŞİFA OTELİ KAPILARINI BAŞKENTLİLER İÇİN AÇTI

ABB’NİN ŞİFA OTELİ KAPILARINI BAŞKENTLİLER İÇİN AÇTI

Şifa Termal Sosyal Tesisi’ne otobüslerle ulaşımları sağlanan şehit ve gazi yakınları, gaziler ile ABB merkezlerine üye engelli bireyler, 65 yaş ve üstü vatandaşlar 4 gece 5 gün, 5 yıldızlı otel konforunda ücretsiz konaklamadan yararlanabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde‘insan odaklı’çalışmalarını sürdürüyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi, pandemi sürecinin ardından yenilenerek kapılarını ilk kez 65 yaş üstü vatandaşlar için açtı.

ÜCRETSİZ 5 YILDIZLI OTEL KONFORU

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete açılan termal tesis; öncelikli olarak şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları ile engelli bireyler, 65 yaş ve üstü vatandaşlara hizmet verecek.

Her hafta farklı bir grubun konuk edileceği 45 kişi kapasiteli tesiste misafirlerine ulaşımdan termal hizmetine kadar 5 yıldızlı otel konforu sunan ABB, güvenli ve hijyenik bir ortamda 4 gece 5 gün boyunca sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeği, sınırsız çay, kahve ve meşrubat, internet, havuz ve kaplıcadan oluşan ücretsiz konaklama imkânı sağlıyor.

ABB Yaşlılara Hizmet Merkezi ile Engellilere Hizmet Merkezi üyelerinin yararlanabildiği termal hizmetten ayrıca Şehit Yakını ve Gaziler Şube Müdürlüğü’nce belirlenen şehit ve gazi yakınları ile gaziler de yararlanabiliyor. 45 vatandaşın yer aldığı ilk kafileyi uğurlayan ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu,“Bu sene ilk kez pandemiden sonra açtığımız Kızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisimizde şehit yakınları ve gazilerimiz ile yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı her hafta misafir edeceğiz. İlk misafirlerimizi Kızılcahamam'a gönderdik. Bundan sonra da her hafta içi farklı grupları sosyal tesiste konuk edeceğiz. Ayrıca çok yakında Akçakoca ve Akçay’da bulunan tatil kamplarımızda da misafirlerimizi ağırlamaya başlayacağız”dedi.

GÜLER YÜZLÜ SAĞLIK HİZMETİ

Otele ayak bastıktan itibaren kendilerine gösterilen ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten 65 yaş ve üstü vatandaşlar, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdiler:

-Nurten Akar:“Yaşlılar Merkezi’ne kayıtlıyım. Gezilerine gittik, evime tadilat hizmeti ve psikolog desteği de aldım. Bu hizmetlerden çok memnun kaldım. Çevreme hep tavsiye ediyorum. Kızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi’ne yapılan geziye kardeşimle beraber katıldım. Pandemi döneminde bizleri arayan ve bizlere her konuda destek veren Başkanımız Mansur Yavaş’a ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum.”

-Şehri Bulut:“Ankara Büyükşehir Belediyesinden 500 liralık gaz desteği aldım. Bugün de Kızılcahamam’a geldik. Şifa Otele kendi imkânlarımla gelmem mümkün değildi. Çok mutluyum, çok beğendim. Büyükşehir Belediyesinden ve Başkanımız Mansur Yavaş’tan Allah razı olsun.”

-Belgüzar Aygül:“Otelimiz çok güzel, bizimle yakından ilgilendiler. İhtiyaçlarımızı sordular, emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

-Leman Aytar:“Bizleri Kızılcahamam’a getiren Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum, otel çok hoşumuza gitti.”

-Ahmet Yenay Açıkgöz:“Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu hizmetini çok beğendim. Başkanımızın bu tür hizmetleri gerçekleştireceğini biliyorduk. Şifa Termal Tesisi çok güzel, hizmetleri de güzel. Her şey için teşekkür ediyoruz.”

-Selma Örgüt:“Kızılcahamam gezisine ablamla beraber katıldım, bizi güler yüzle karşıladılar çok memnun kaldık hizmetlerden.”

lou8zosdcrw13g4w9jmq2pfc.jpg

h3qcrqfzzw8siamsdcIvyuno.jpg

ocukflpcsqgvbuh0jahrlqpb.jpg

x2vfpsdkunrpy0gzqvwb89aa.jpg

d16hr749aet0uyqpdromwzfs.jpg

q1znxmwduvfmoto8phsv7n39.jpg

qebp6lb2lvctrjguh5d3wamf.jpg

aIwma4fmb7psgdxkzvvnprh1.jpg

ohphn5abz3yzkrjm9rsogb1n.jpg

kvfnf59lptcjk7nj4zxt1hhw.jpg

icrxwkndzsocwkzybvgqu46e.jpg

ikfgc5u61roqpmxxp9yn4jwa.jpg

fghk6gilbfawdz0yen7veo9o.jpg

tsy0lksbz2inwjkrulp5dov3.jpg

vtdykgbw2fs9ucuxkwanvd6g.jpg

pzc9gjxuczqa4vdmtoh8kbim.jpg

rgpoqgseyywx1a60lzucmfhb.jpg

eub2lfycdrhajpbxmnesfqax.jpg

hgeqjcq2sgyojlt5raxn0utp.jpg

gkppdrwc9fnsje0zhx2nyhcd.jpg

zshfedu1ibgjcr2d8yvqvayb.jpg

cI7fhjcskrmhtp9q8mstxblr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.