AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR: ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HAYMANA’YA AİLE YAŞAM MERKEZİ

AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR: ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HAYMANA’YA AİLE YAŞAM MERKEZİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerinyaşamkalitesini artırmak için kent genelinde hizmete açtığıaileyaşammerkezlerinin sayısını artırmaya devam ediyor.

Vatandaşların kaliteli ve dolu dolu zaman geçirebilecekleri alanları Başkente kazandıran Ankara Büyükşehir Belediyesinin Haymana ilçesinde yapımını tamamladığı aile yaşam merkezi (AYM) açılış için gün sayıyor.

 

YAVAŞ: “KENTİMİZE KAZANDIRMAK İÇİN GÜN SAYIYORUZ”

Yeni merkezi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Haymana Aile Yaşam Merkezi'ni kentimize kazandırmak için gün sayıyoruz. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın kaliteli vakit geçirebileceği merkezimizde; eğitim ve toplantı odalarından kütüphaneye, spor salonlarından çocuk eğitim merkezlerine kadar pek çok sosyal imkân bulunuyor.”

 

MERKEZ HER YAŞTAN VATANDAŞA HİZMET VERECEK

Haymana ilçesi Menderes Mahallesi İnci Sokak’ta hizmet verecek olan ve 5 kattan oluşan AYM bünyesinde; eğitim ve toplantı odalarından kütüphaneye, spor salonlarından çocuk eğitim merkezlerine kadar pek çok sosyal imkân bulunuyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Aile Yaşam Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Haymana AYM, sosyal aktivitelerden eğitim hizmetlerine, spor aktivitelerinden sanat etkinliklerine kadar pek çok alandaher yaştan vatandaşa hizmet verecek.

 

“HAYMANALI VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire BaşkanlığıAile Yaşam Merkezleri Şube MüdürüŞinasiÖrün, Haymana Aile Yaşam Merkezi ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Merkezimin içerisinde gençlik merkezi, çocuk etkinlik merkezi, kadınlar lokali ve kadın danışma merkezi birimlerimiz bulunuyor. Öğrencilerimize eğitim ve internet desteğinin yanı sıra alanda eğitim toplantılarının düzenlenebileceği odalar, çalıştay ve seminerlerin düzenlenebileceği konferans salonu, derslikler, spor salonu bulunuyor. Ayrıca öğrencilerimizin ücretsiz olarak faydalanabilecekleri kütüphanemiz var. Yeni açılacak merkezimiz, Haymanalı hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.”

ylogzamelebf8qwurpwnmcxx.jpg

q7hargifer06olkafdt8bjwb.jpg

oqgxsvawyqhsexmki1bfz0jd.jpg

rwm5ksd7scbhywp1ht43mtoq.jpg

mzvvxqcp6rcuoItaegw7mseo.jpg

cunm3xrewl9oogrxvin6fpbf.jpg

tlvjuf7go16vrxa8jplkksig.jpg

ofetqajsqzol3m0nbxky6krh.jpg

qeyrhroeadjpz28nns5ll7hm.jpg

omw8Iiqmwtz5k1eu2z9sbvph.jpg

gted9inrkk5fhbsdp6zrumv0.jpg

5owjzzcknptsgk3uudhv4Ibv.jpg

quvvzwztffdmsudoljh9glqb.jpg

syz9lajdwphf5Ilfknujcwgv.jpg

nnbgys4p3e72m5qzkutsvk0a.jpg

d8ujayaqf9be3fvIhmte6s4v.jpg

sgwtdnmu7xbrhfIix32tzka9.jpg

myhzb31sbv8pccq0ff9mo4qy.jpg

ogher8uljv5xdwtw6pfbdagr.jpg

60gyqyrqe5kexf8bj1jzsz2s.jpg

wnmy3xao57ke81zvljhf2zpk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.