ADALARDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

ADALARDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, Büyükada  Atatürk Meydanı’nda 9:15’de &ccedi..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, Büyükada  Atatürk Meydanı’nda 9:15’de çelenk koyma töreni ile başladı. Başkanımız Erdem GÜL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Eren, muhtarlar, meclis üyelerimiz ve siyasi parti temsilcileri Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.

Büyükada Şehit Murat Yüksel İlkokulu’nda devam eden kutlama programında yer alan dans gösterileri, şiir ve şarkı sunumları izleyicilere keyifli anlar yaşattı.  Resim Yarışmasında dereceye giren Havin Göksu ÖZEN, Eylül DİNÇ  ve Defne Su SARIKAYA’ya ödüllerinin verilmesinin ardından STEM Keşif Sergi ve atölyeleri gezildi.  İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik farklı içeriklerde, fen- teknoloji eğitim müfredatı ile uyumlu eğitim uygulamalarından oluşan STEM atölyesinde ürettikleri projelerle ilk üçe giren Abdullah Karakaya, Şevin ÇİFTÇİOĞLU, Eylül Doğan ve katılımcı tüm çocuklara hediyelerinin verilmesi ile program sona erdi.

 

 

 

 


Kaynak: istanbulses







































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.