Adana Büyükşehir Belediyesi’ne Yönelik Algı Operasyonu Büyük Tepki Gördü

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne Yönelik Algı Operasyonu Büyük Tepki Gördü

CHP GenelBaşkan Yardımcıları Bulut ve Adem’in de katıldığı basın açıklaması,Adanalıların yoğun katılımıyla adeta mitinge dönüştü.

BurhanettinBulut, “Herkes biliyor ki; 31 Mart 2024’te buradaki başkan değişmeyecek.”

Başkan ZeydanKaralar, “Biz işimizi kanunlar çerçevesinde yaparız.”

AnılTanburoğlu, “Algı operasyonunu yapanlar iddialarının altında kalır.

Adana BüyükşehirBelediyesi’ne yönelik algı operasyonuyla ilgili; Başkan Zeydan Karalar’a destekvermek üzere Adana Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önünde geniş katılımlı basınaçıklaması yapıldı. Açıklamaya Cumhuriyet Halk Partisi Genel BaşkanYardımcıları Burhanettin Bulut, Erhan Adem, CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, CHPOsmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü, CHP Adana Milletvekilleri MüzeyyenŞevkin, Orhan Sümer, Çukurova, Seyhan, Ceyhan ve İmamoğlu ilçe belediyebaşkanları, siyasiler, muhtarlar, belediye meclis üyeleri çeşitli sivil toplumkuruluşlarının yöneticileri ile Adanalılar katıldı.

Cumhuriyet HalkPartisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Adana BüyükşehirBelediyesi’ne düzenlenen operasyonun bir yolsuzluk operasyonu olmadığını,iktidarın seçim startının verildiğini söyledi.

DEMOKRASİYEYAPILAN ALGI OPERASYONLARININ KARŞISINDA DURACAĞIZ

BurhanettinBulut, “Bugün burada olma nedenimiz Zeydan Başkan’ımıza destek vermek. Fakatzaten biliyoruz; düz duvar yıkılmaz. Biz buradan güçlenerek çıkarız. BaşkanZeydan Karalar göreve geldiğinde Adana Büyükşehir Belediyesi’nde gelirin 4 katıborç vardı. Bugün gelinen noktada çok büyük hizmetler borçsuz yapılıyor. Herkesbiliyor ki, 31 Mart 2024’te buradaki başkan değişmeyecek. Biz burada demokrasimücadelesi vereceğiz, bedel ödenecekse bedel ödeyeceğiz. Biz CHP olarak buülkede Cumhuriyet değerlerinin savunucusu ve garantörü olduğumuz gibi,demokrasiye yapılan algı operasyonlarının da karşısında duracağız” dedi. 

GÖREVİMİZİMUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E VE HALKIMIZA LAYIK OLMA BİLİNCİYLE YAPIYORUZ

CHP GenelBaşkanı Özgür Özel’in kendisini aradığını ve Adana’nın yanında olduğunuilettiğini söyleyerek sözlerine başlayan Başkan Zeydan Karalar şöyle devametti: “Sayın Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugün bize destek olmakiçin gelen genel başkan yardımcılarımıza ve yanımızda bulunanlara sonsuzteşekkürlerimi iletiyorum. Halkımızın bize verdiği kutlu ve önemli görevilayıkıyla, milletin parasını yediemin gibi koruyarak yapmaya çalışıyoruz. Bizimolduğumuz yerde, bizim belediye başkanlarımızı itibarsızlaştırmaya kimseningücü yetmez. Biz görevimizi ülkenin Kurucusu ve Kurtarıcısı Mustafa KemalAtatürk’e ve halkımıza layık olma bilinciyle yapıyoruz. Adana BüyükşehirBelediyesi’nde, bizim belediyelerimizde kanuna aykırı, kamuya zarar verecek birşey asla olmaz. Biz buraya kimseye para kazandırmak için gelmedik. İşimizikanunlar çerçevesinde yaparız. Bu çok net. Bizim belediyemizde müfettişler neistemişse evrakları eksiksiz ilettik. Emniyet, KOM, Savcılık bizden neistemişse eksiksiz verdik, eksiksiz vermeye de devam edeceğiz. Çünkü bizimçekineceğimiz bir işlemimiz yoktur ve asla olmayacaktır.”

ADANA HALKISANDIKTA CEVABI VERİR

CHP Adana İlBaşkanı Anıl Tanburoğlu da yaşananların siyasi algı operasyonu olduğunubelirterek, “Bu operasyon halk iradesine saldırı niteliğindedir. Yerel seçimsürecinin başladığı şu günlerde, sabahın köründe belediyemize çevik kuvvetlegelinmesi ve belediyemize operasyon görüntüsü verilmesi art niyetlidir. Kimsebelediyemizi ve başkanımız Zeydan Karalar’ı suçlayamaz. Bunu yapanlariddialarının altında kalır. Başkanımız Zeydan Karalar’ın Seyhan’da başlayanbaşarılı belediyecilik pratiği, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde devam etmiştir.Başkan Zeydan Karalar borç batağındaki belediyeyi, devasa hizmetleri yapabilirhale getirmiştir. Bu algı çabası Adana halkının tercihini değiştirmez.Demokratik rejimlerde sandık vazgeçilmezdir. Her iktidar meşruluğunu sandıktanalır. Bu operasyona tevessül edenler gerekli cevabı Adana halkından sandıktaalacaktır. Zeydan Başkan 2024 seçimlerini de alarak Adana’ya hizmet etmeyedevam edecektir” dedi.

 

 

0xnpqeb68agqglybo5f7uden.jpg

qdy2de5lw6g74jmmkxhcoaqt.jpg

7jqtwlake3naydrycz4xpkhb.jpg

lyunltdamjsu5qdh4z2f6w7f.jpg

l0hsmmywyv2ttwon1agdpbec.jpg

ut8pusmevqbwasr2xacryzmh.jpg

hlspeya0srtr3f4zwu2fukam.jpg

hickaxzdjozrt1e6fcn5yfbw.jpg

oy6mawtmwh83udknbha0pf7o.jpg

tkykwlaf2dov7ht43c1mdpzg.jpg

xgs3l452dubkwoywgivechjj.jpg

ktusvbjnwkwhv6fqr02ez5qg.jpg

reIywinvo9uktjzm02ldbwpg.jpg

rzpfvabxim1g6pya0eo5wcx2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.