Adana’da 19 Mayıs Coşkusu

Adana’da 19 Mayıs Coşkusu

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Uğur MumcuMeydanı’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinekatıldı. CHP İl Başkanlığı’nın Atatürk Parkı’nda düzenlediği törene de iştirakeden Başkan Zeydan Karalar, makamında gençleri ve öğretmenleri kabul etti.

 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kano SporcusuEmir Talha Keçeli, Gençlik Lideri Ceyda Nur Yener, Milli Eğitim Köprülü AnadoluLisesi Öğrencisi Nevzat Efe Atila, Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun ve ProtokolŞube Müdürü Kadriye Ak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı, 19Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ziyaret etti. 

Ziyaretin kendileri için çok anlamlı ve onur verici olduğunusöyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Başkan Zeydan Karalar’ıziyaret eden öğrenci ve yönetim kadrosunu tanıttı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan ZeydanKaralar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın yeni nesle dahaderinden anlatılması gerektiğini, böylece gençlerin 19 Mayıs’ın anlamını dahaiyi kavrayıp, Cumhuriyetin ve bağımsızlığın önemini çok daha iyianlayacaklarını söyledi.

Başkan Zeydan Karalar, gençlere çeşitli hediyeler sundu.

 

 

zgdj2figu4kaemlh5paez0tw.jpg

x9vw5uocxaan2ietszkh4Ifv.jpg

ladw7ydffwoqec5r3xkamuqm.jpg

mgnri6cokv9y43fwltdq51am.jpg

zu87yenaeub9pIhxawrsmbwk.jpg

9xcoihbjdbgufkIzhcenlxfv.jpg

fbnlj6yci2dg9u1cdhxv0rze.jpg

ybajtvl9jgn1w547kzlecfhh.jpg

bt5aurm8sIeo3w7zjp9j2f6i.jpg

0bfctcnmqgokzdb68exnwprq.jpg

inanhjvclfIbdq8qmpaezort.jpg

svxj9ifmkahwcydnsdhylznb.jpg

oc6vwd9feqylzxzcg7ld52h3.jpg

qyejIysrfjc3boldk0sdvpoz.jpg

jvo0ghweufoqrmztaprckmby.jpg

8rjoagpkjmzyyeiobcdqq9wn.jpg

ecovr0pd6hrj29pngoc7fazb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.