Adana’da Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlamaları Aralıksız Devam Ediyor

Adana’da Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlamaları Aralıksız Devam Ediyor

Başkan Zeydan Karalar,“Yaşasın Cumhuriyet.”

Adana BüyükşehirBelediyesi’nin 16 Ekim’de başlayan ve 17 Kasım’a kadar devam edecekCumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Ekinlikleri sürüyor. Kozan ilçesinde yürüyüş veKıraç konseri, Seyhan Güney Yıldızı Stad’nda Pinhani konseri gerçekleştirenAdana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan’da da Madrigal grubunun konseri ile 29 EkimCumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Cumhuriyetin 100.  Kuruluş Yılı coşkusunu yaşayan Ceyhanlılarhep bir ağızdan marşlar söyledi ve Madrigal konseri ile kutlama yaptı.

YAŞASIN CUMHURİYET

Ceyhanlılarıncoşkusuna eşlik eden ve halkın yoğun ilgi gösterdiği Adana Büyükşehir BelediyeBaşkanı Zeydan Karalar, “Ceyhan Cumhuriyet ile güzel. Büyük Önder Mustafa KemalAtatürk’ün emaneti Cumhuriyet'e sonuna kadar sahip çıkan Ceyhanlı kardeşlerimlegurur duyuyorum. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk! Yaşasın Cumhuriyet!” dedi.

Bugün hep birlikte Cumhuriyeti kutluyorolmalarını Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’eborçlu olduklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Eğer bir gün, benim sözlerim bilimle tersdüşerse, bilimi seçin” sözünü hatırlattı ve eşsiz bir lidere, öndere sahipolmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

obz85welxkdaupqz3jwm79vf.jpg

pywpj0l61sulv2owfxmqgg9b.jpg

wxg6ndehmyssickvoe14n3qk.jpg

51mcabtodxoj79unwtvs3rrl.jpg

udyqch37b1vjtwoaig0gawky.jpg

yn5k6nxczhhlojbuof1veqvt.jpg

eykrbnclgslo4v8jsrmtwpf7.jpg

z4l50nfcvqsuotwhzrpgmiof.jpg

rcoptsuy6cp1mwrlakIjzaxg.jpg

hsjbdeq2vuxwokpu8gjy6rwa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.