Adana’da düzenlenen G2 koşunun galibi Chariot oldu

Adana’da düzenlenen G2 koşunun galibi Chariot oldu


Günün altıncı koşusu olarak düzenlenen ve programında en önemli mücadelesi olma özelliğine sahip, 3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus G2 koşuyu, Chariot (Sidney's Candy - Tiz A Sweep / Tiznow) jokeyi Müslüm Çelik ile kazandı.



Cem Kaan Parsak'ın sahibi, V. Hakan Keleş'in yetiştiricisi olduğu, Ramazan Barman antrenesindeki Chariot, toplamda altıncı birinciliğine ulaşırken, kariyerinin de en önemli koşu zaferini elde etmiş oldu.



Geçmiş koşu performansları başarılı 5 tayın start aldığı 1400 metre mesafeli kum pistteki koşuda ikinciliği, Ayhan Kurşun idaresindeki Son Of Cooger (Cooger - Şahizer / Lion Heart) elde ederken, Saraliva Lontana (Piano Sonata - Mayra / Maxios) Ahmet Çelik ile üçüncü, Mert Gökalp Aslan ile bu koşuya katılan Yavuz Salim (Marcavelly - Tulumbacı Kız / Agresivo) dördüncü ve son olarak Madras (Halicarnassus - Cihannur / Unaccounted For) ise Özcan Yıldırım ile beşinci oldu.



Koşunun videosu için tıklayınız.

Kazanan Chariot için koşuda müddet 1.28.72 olurken farklar ise  2 Boy - 3,5 Boy - 6 Boy - 50 Boy şeklinde neticelendi.

cdi8n5rvefqklnwyg6j7apkm.jpg

zg1ijz4jerkyr6eownwlcpxo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.