Adana'da mutluluğun resmi çiziliyor

Adana'da mutluluğun resmi çiziliyor

 

5 yılda malimucize yaratan, devasa hizmetleri halkla buluşturan, merkez ve ilçelerde kenttarihinde görülmemiş hizmetleri hayata geçiren Adana Büyükşehir BelediyeBaşkanı Zeydan Karalar, 9 ilçenin kazanılmasıyla birlikte art arda düzenlenenmazbata ve devir teslim törenlerinde, iftar programlarında hemşehrileriyle biraraya gelmeyi sürdürüyor.

OLMAZDENİLENLER OLDU, MUTLULUĞUN RESMİ ÇİZİLDİ

Önceki dönemdeolmaz denilenleri başaran ve mutluluğun resmini çizen Başkan Zeydan Karalar, bukez seçim başarısının ve çok sayıda ilçenin alınmasının ardından gerçekleşenmazbata ve devir teslim törenlerindeki mutlu tablonun mimarı olarak halka hitapetti.

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova, Yumurtalık ve Karataşilçe belediyelerinde düzenlenen mazbata devir teslim törenlerine katıldı.Mitinge dönüşen devir teslim törenlerinde halka hitap eden Başkan ZeydanKaralar, Selahattin Eyyubi, Karacaoğlan ve PTT Evleri mahallelerini kapsayanBüyükşehir’in düzenlediği iftar programında da bölge sakinleriyle buluştu.

9 İLÇEBELEDİYESİNİ ALARAK TARİH YAZDIK

Mazbata vedevir teslim törenlerinde toplanan Adanalılara hitap ederek; CHP’li ilçebelediye sayısını artırmak için Adana’nın dört bir yanında çok çalıştıklarınıve önemli hizmetler götürdüklerini anlatan Başkan Zeydan Karalar, çalışırkenkesinlikle ayrım yapmadıklarını, hizmeti adaletli, tarafsız götürdüklerinibildirdi. Bundan sonra daha çok çalışmaya ve halka daha fazla hizmet etmeyedevam edeceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Bu can bu bedende olduğusürece hemşehrilerime hizmet edeceğim” dedi.

9 ilçe belediyebaşkanlığını alarak tarih yazdıklarını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, ÇukurovaBelediyesi önünde ilçe belediye başkanları ile birlikte gökyüzüne barışgüvercinleri saldı.

 

Sabah saatlerinde ise; Çukurova, Seyhan,Yüreğir, İmamoğlu, Yumurtalık, Ceyhan, Karataş, Aladağ, Tufanbeyli ilçebelediye başkanları Başkan Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti. 

1o6ufogedgtdaiseIzbp2nyx.jpg

hjrwb5upysv2cpawbfgz9hcx.jpg

sqx0zmpl6fpagzwxnbrtcjdk.jpg

e9wvnb6fsbkquoclrkzti2jf.jpg

fxhsIzpamqenzjt9b4uexwup.jpg

ks36szmbdwfnw0qvgbuu8aal.jpg

vs2x961b5vecuhpz0laocknf.jpg

ypudk2jhgowzt9zbsrfr1Isg.jpg

k9xd25xwgtk8vgnrhtuuqsfm.jpg

jslm0dcyg4uw3pbtkjff2vso.jpg

t4acvojxtwidu5eo8kqyffnu.jpg

q1yrvkffIm9cosxovlhuuprw.jpg

gwvm1pledhkf8zsatnixoej4.jpg

5djn8ewktaolfgriexrhshkb.jpg

gmfb3jv5ynuomxakr2hadqjl.jpg

kgbejkzl9ynvem87f5pvwq0d.jpg

zn9spairhzmnoatefyw3bh2I.jpg

ba8ogIvo2dzaycfksvfmxley.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.