Adana’nın Dört Bir Yanı Şantiye

Adana’nın Dört Bir Yanı Şantiye

 Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda bakım, onarım ve yenilemeçalışmaları sürüyor. Bisiklet ve yürüyüş parkurları ile birlikte Mustafa KemalPaşa Bulvarı adına yakışan bir hale getiriliyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, MustafaKemal Paşa Bulvarı’nda devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda bakıma ve yenilenmeye uzunyıllardır ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, “Bir kaç gün önceburada bakım ve yenileme işlemlerine başladık. Hızla devam eden bir iş. Hem yoldaha düzgün olacak hem de bisiklet ve yürüyüş parkurlarıyla birlikte MustafaKemal Paşa Bulvarı’nın çehresi değişecek. Adına yakışan bir yol haline gelecekMustafa Kemal Paşa Bulvarı. Ekiplerimiz hızlı çalışıyor ve kısa süre içinde yenilemeişini bitireceğiz. Kentte çok sayıda noktada aynı anda çalışıyoruz. Adana’nındört bir yanı şantiyeye döndü. Her kulvarda çalışmalarımız ve halka hizmetimizaralıksız sürüyor” dedi.

bxp8qgasnpz6thkbkof10tjr.jpg

psrtundzofIykvqa63h0zgwc.jpg

ni9fhak7womgrarjjgedlcdu.jpg

hfbqunj1n7setvylukpqbysc.jpg

Icbfqnd4vdqltwyekjxpmrxz.jpg

hat6bxprdugoIjczfle4bdjy.jpg

jrejotdnwtbqmvfxqa6k1yem.jpg

juesnx16wmmg3zhot8ql0zcp.jpg

kyw2bpbmopeja6d3eu9cxrzc.jpg

0g372unvfhIntxjzhyxc4efo.jpg

phz4m6jbIunhuyetq2oo5rlf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.