Adana’nın Dört Bir Yanı Zeydan Karalar’da Hemfikir…

Adana’nın Dört Bir Yanı Zeydan Karalar’da Hemfikir…

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Tufanbeyli ve köylerinde halklabuluştu. Tufanbeyli’de mitinge dönüşen seçim ofisi açılışına katılan veDamlalı, Akpınar, Doğanlı, Evci, Çatalcam, Demiroluk, Ortaköy, Pekmezci,Doğanbeyli, Karsavuran, Şar, Elemanlı, Kayarcık ve Kirazlıyurt köyleriniziyaret eden Başkan Zeydan Karalar’ı halk, gittiği her noktada bağrına bastı.

Tufanbeyli SeçimOfisi açılışında, “Tufanbeyli seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğindekonuşmasına başlayan Başkan Zeydan Karalar, meydanı doldurup, seçim ofisiaçılışını mitinge çeviren halka seslendi.

ADANATARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Halka hizmetederken kesinlikle siyasi parti ayrımı ve oy hesabı yapmadıklarını bildirenBaşkan Zeydan Karalar, bölgeye yapılan ve tarihte görülmemiş hizmetlerin yanısıra, yapılacak önemli hizmetlerle ilgili de bilgi verdi.

Tufanbeyli’detarımın, hayvancılığın gelişmesi için gerçekleştirilen desteklerin yanı sırabir de gölet yapacaklarını müjdeleyen Başkan Zeydan Karalar, Adana’daoluşturulan mali mucizeye değindi. Tufanbeyli’de eksik ne varsatamamlayacaklarını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, Türkiye Cumhuriyeti’ninKurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan asla ayrılmayacaklarınıve laik demokratik Cumhuriyeti koruyacaklarını söyledi.

BATIK BİRBELEDİYEDEN, MALİ MUCİZEYE…

Adana’da 3 altgeçit yapıldığını, 5 bulvar açıldığını, 221 cadde ve bulvarın yenilendiğini,321 iş makinesi, 111 otobüs alındığını, kira giderinin azaldığını, enerjiyatırımlarıyla da enerji giderinin azaldığını anlatan Başkan Zeydan Karalar,351 haciz dosyası bulunan ve işçisine maaş ödeyemeyen bir belediyeden bugünleregelindiğini kaydetti.

GELİRİN 4KATI BORÇTAN, BORCUN 4 KATI GELİRE…

Köyziyaretlerinde halkla sohbet eden Başkan Zeydan Karalar, bölgeye, köylereyapılan su, yol diğer önemli altyapı hizmetleriyle, giderilen ihtiyaçlarlailgili bilgi verdi. Üreticiye güneş paneli, yem, fide gibi destekler verilirkensiyasi parti ayrımı ve oy hesabı yapmadıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar,Adana’da gerçekleştirilen mali mucizeye de değindi. Batık, işçinin maaşınınödenemediği, mazot alamayan bir belediye devraldıklarını, borcu gelirinin 4katı olan belediyeyi, geliri borcunun 4 katı haline getirdiklerini belirtti.Sapasağlam bir bütçe oluşturduklarını ve o nedenle halkın taleplerinin yerinegetirilmesi için söz verebildiğini anlatan Başkan Zeydan Karalar, kendisiniAdana’ya adadığını ve halka daha fazla hizmet etmek için hazır olduğunuvurguladı.

SİZİNSEVGİNİZ YORGUNLUĞUMU ALIYOR

Köylerde halkınyoğun tezahüratları ile karşılanan Başkan Zeydan Karalar, böyle bir sevgikarşısında bütün yorgunluğunun kaybolduğunu söyledi.

sodliyIazpl1cjzmyq28tvxx.jpg

ntIyvgrtkfayz24cplshv9og.jpg

hzyfl9vdozk5yc0wxmquplrb.jpg

jzow8m24Iqhswu0eexskpo9b.jpg

0habIadkmqusgor6nwyjtyge.jpg

afdjemqIluwc1ykxwh0rjomo.jpg

o1dnyjffghwwasuyhlrdtmpe.jpg

o2sfd3clchzkpeumw56yes4n.jpg

qge7dIw6jbgzk3waxct2drsa.jpg

uqyhpza96zf3cownhtejx8dx.jpg

ykdh6mnIcjl350ngo1t4gbbd.jpg

7oovnhdq2kpvb0g3awiqf5yn.jpg

oIlm3n1jazhjw7xxhtspwcfo.jpg

w0khjjm6cwp8mud12ua94f5n.jpg

mw2gg1myycIhuiebck7vxuk8.jpg

7tcyyrzidpxjtjdz1swbvqak.jpg

om1w0qknynx2yIhgpfrsq5sb.jpg

10peoilzaaIjmtkzus9lwhnc.jpg

1tyngrehle3sbdt9fj6Iorx2.jpg

rka4jl3nwxg6xIh28wck1yrz.jpg

7wg6xcqt0h9tzxcda4ohmdml.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.