Adana Özgür, Adana Özel…

Adana Özgür, Adana Özel…

Özgür Özel, “Adana’nın başarısıTürkiye’nin başarısına dönüşecek.”

Zeydan Karalar, “Aldığımız her belediyeCumhuriyet Halk Partisi’nin kalesine dönüşüyor.” 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) GenelBaşkanı Özgür Özel, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ımakamında ziyaret etti. CHP Genel Merkezi’nden çok sayıda yönetici ile Adanamilletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı ziyarette ilk sözüalan Başkan Zeydan Karalar; “Sizi 10 belediye ile karşılamaya nail olduk. Bugünburaya gelerek bizleri onurlandırdınız. Adana Özgür, Adana Özel” diyerek,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HALKIN İÇİNDE, SORUNLARI ÇÖZEN, AYRIMYAPMAYAN BELEDİYECİİK ANLAYIŞI

Başkan ZeydanKaralar sözlerine şöyle devam etti: “Adana emrivakilere gelmez. Şahsınamünhasır insanların şehridir ve zorlamaları kabul etmez. 31 Mart YerelSeçimlerinde büyük çabalar sonucunda 65 yıl, 40 yıl, 35 yıl alamadığımızilçeleri de aldık. Elbette değişimin etkisi ile gösterdiğiniz yolda, adaletliyönetim anlayışı ve halkın içinde olarak, çok çalışmamız sonucunda, milletimizdebizim buraları idare edebileceğimize yönelik kanaat oluşmasıyla, Adanalılarbizden yana tercih kullandı. Adana tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi ilk kezAdana Büyükşehir Belediyesi’ni iki kez üst üste kazandı. Seyhan’la birliktebenim de 3. dönemim. Seyhan ilçemizi 25 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisialmıştı. 30 yıl aradan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet HalkPartisi aldı. Bizim aldığımız her yer artık Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesioluyor. Hem halkımıza yakın hizmet ediyoruz hem sorunları çözüyoruz hem deinsanlarımıza eşit mesafede, ayrım yapmadan çalışıyoruz. Arkadaşlarımızlaberaber halkımızda büyük bir güven oluşturduk. Sizin de önerilerinizle veişaret ettiğiniz gibi çalışarak Adana’da 10 belediye kazanmış olmanınmutluluğunu yaşıyoruz. Teşriflerinizden dolayı mutluyuz, şeref verdiniz SayınGenel Başkanım.”

HACİZ BATAĞINDA BAŞLAYAN YOLCULUK, 5 YILİÇİNDE ÇOK ÖNEMLİ BAŞARIYLA SONUÇLANDI

CHP GenelBaşkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçimlerindeki başarılarından dolayı BaşkanZeydan Karalar’ı kutladı. Genel Başkan Özgür Özel şunları söyledi: “Bugün 3 kezüst üste seçilmiş, iki kez üst üste de Adana Büyükşehir Belediye Başkanıseçilmiş olmanızdan dolayı sizleri tebrik etmek için buradayız. Antalya veAdana bu seçimlerde bir ilki başardılar ve tarihlerinde ilk kez, üst üste ikikez, bir belediye başkanının Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilmesi mümkünoldu. Bu başarı 5 yıl boyunca ortaya koydukları çalışmalar sonucu gerçekleşti.Ben Adana’da şu anda oturduğumuz odadaki masanın, koltuğun haczedildiğifotoğrafı hatırlıyorum. Büyük bir borçla, haciz batağında başladığınızyolculukta, 5 yıl içinde hem Adana Büyükşehir Belediyesi’ni mali açıdangüçlendirerek, borçları yönetilebilir hale getirerek hem de ‘Adana’da şu hizmetazaldı’ dedirtmeden büyük bir başarı gösterdiniz. Bu; israfa karşı olmanın,yolsuzluğa bulaşmamanın, adil ve şeffaf şekilde belediyeyi yönetmeninkarşılığıdır.

Seçim akşamıisim isim teşekkür ettiğim 5 kişiden ikisi şu anda yanımda. Sayın ZeydanKaralar ve Sayın Vahap Seçer’in, bütün zorluklara rağmen belediyelerini bu kadariyi, hakkaniyetli yönetmeleriyle birçok yerde insanlar ‘Burası Adana gibiolsun, burası Mersin gibi olsun’ dedi. Bu önemli başarının mimarlarındanikisiyle şu anda birlikteyiz. Adana’da 4 ilçe ve Büyükşehir Belediyemiz vardı.Bu dönem 9 ilçe belediyemiz ve Büyükşehir’imiz var. Belediye sayımız Adana’daiki katına çıktı. Sizlerin başarılarının sirayet etmesiyle bu sonuç ortayaçıktı.”

SEÇİM NE ZAMAN YAPILIRSA YAPILSINKAZANACAĞIZ

Geçtiğimizgünlerde yapılan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) seçimlerine de değinen CumhuriyetHalk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Başkan Sayın Ekrem İmamoğlu, 1.BaşkanVekili de Sayın Zeydan Karalar oldu. Yönetiminde Sayın Vahap Seçer görev aldı.TBB hizmetlerinin, hangi belediyeden olursa olsun adil dağıtılması noktasındagayret gösterecekler. Üstlendikleri önemli görevden dolayı kendilerinikutluyor, teşekkür ediyorum. Adana’nın başarısı Türkiye’nin başarısınadönüşecek. Buna inanıyorum. Başkanlarımızın cebinde birer anahtar var. Bunaşehrin altın anahtarı, belediyenin anahtarı derler. Bu anahtar ne belediyeninkapısının ne de belediyenin kasasının anahtarıdır. Bu anahtar Atatürk’ünpartisinin, Cumhuriyetin 2. Yüzyılında, yapılacak ilk seçimlerde yenideniktidar olmasının anahtarıdır. Onlar iyi yönettikçe bu anahtar ceplerindedir.Biz Türkiye’yi yönetmeye talibiz. Milletimiz bu vazifeyi partimize bir kez dahavermek için sabırsızlanıyor. Gününde de yapılsa, erken de yapılsa başımızlaberaber. Ne zaman yapılırsa yapılsın kazanacağız. Biz önümüzdeki pazar dayapılsa seçime hazırız. 1. partiyiz ve iktidarı devralmak istiyoruz.

BALKONDAN ADANALILARA HİTAP EDİLDİ

Makamda yapılanaçıklamaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel veAdana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye balkonundanAdanalılara hitap etti. CHP İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu’nunkonuşmasından sonra hemşehrilerine hitap eden Başkan Zeydan Karalar, “Adanaseninle gurur duyuyor” sloganının atılması üzerine;  “Sıcak havaya rağmen buradasınız. Asıl bensizinle gurur duyuyorum” dedi.

ADANALI GÜNLÜNDE TAHT KURAN İNSANI BİRDAHA ORADAN İNDİRMEZ

Başkan ZeydanKaralar, “Size inanarak, size güvenerek yola çıktım ve beni mahcup etmediniz.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Partimizi iktidar yapacak, ülkemiziuçuruma düşmekten kurtaracak Sayın Genel Başkanımız şehrimize hoş gelmiştir.Adana zor bir kenttir, insanı da zorludur. Kolay ikna edemezsiniz, kolay da birinsanı sevdiremezsiniz. Ama Adanalının gönlünde taht kurduğunuzda da oradanasla sizi indirmez. Kardeşlerim sizinle birlikte Seyhan’ı da, Adana BüyükşehirBelediyesi’ni de Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi yaptık. Çok zor şartlardadevraldığımız belediyelerimizde, pandemiye, depreme rağmen Cumhuriyet Halk Partilibelediye başkanlarının neler yapabileceğini herkese gösterdik. Olağanüstü işleryaptık ve kumu kaynaklarını en iyi şekilde kullanarak, ayrım gözetmeden hizmetverdik. Adana’da 5 olan belediye sayımızı 31 Mart Yerel Seçimleri’nde 10’açıkardık. Bir sonraki seçimlerde, 31 Mart 2024’te alamadığımız ilçeleri dealmak için elimizden geleni yapacağız. Elbette bu başarımızın altında SayınGenel Başkanımızın yenilenme hareketi var. Adana disiplinle ve bilinçlebirlikte ama sevgi ve saygıyı bırakmadan hizmet edecek. Adana’da Cumhuriyethalk partisi 1. Parti yapmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’DE TÜRKİYE İTTİFAKI, ADANA’DAADANA İTTİFAKI KURDUK

CHP GenelBaşkanı Özgür Özel, balkondan Adanalılara seslendi ve 31 Mart Yerelseçimlerindeki başarı için kent halkına teşekkür etti. CHP’nin ülke genelindeTürkiye ittifakı kurduğunu, Adana’da da Adana ittifakı kurduklarını kaydedenGenel Başkan Özgür Özel sözlerini şöyle sürdürdü: “31 Mart seçimlerinde çok şeyyaptık ama kavga etmedik, kimseyle dalaşmadık. Sadece halkımızın mağdurkesimlerinin kavgasını verdik.”

Ürün tabanfiyatlarının çok düşük olmasını da eleştiren Genel Başkan Özgür Özel, açıklananalım fiyatlarına direneceklerini, çiftçinin milletin efendisi olduğunuvurguladı.

Enflasyonungeniş halk kitlelerinin alım gücünü büyük oranda aşağıya çektiğini çeşitliörneklerle çarpıcı şekilde anlatan Özgür Özel, üreticinin, asgari ücretlinin veezilenlerin sesini duyurmak için mücadeleye devam edeceklerini açıkladı,sorunların hep birlikte mücadele ederek aşılacağını kaydetti. Özgür Özel sonolarak, durmadan dinlenmeden çalışıp, büyük hedefe ulaşacaklarını, bu konudaherkese önemli sorumluluk düştüğünü ifade etti.

7lkiw0b86dqkgyru3Ifxjpcm.jpg

wbj50gtao6yusgoea9ivwhcx.jpg

jvwehes5amtlo6jlcf0nfpx3.jpg

jdunb9x5ctzhw0wmyl7ojbai.jpg

jorfjykcpp5mkcxmstyhr87a.jpg

9twmvybpmxcss1vdzlfbhIof.jpg

rgu6Ionjqycsyvkva4g1e9lp.jpg

tev216nwjqxIfo0z5nojscag.jpg

neyev8moIh269o5dscipuagg.jpg

kaIerjpjxtqowbea4z36fhf1.jpg

4c9uejrtjkx81lv5w6mnwueb.jpg

bo1ghImplxjbaqrhqjvwwv8s.jpg

zcIqq8tzkjvyjlih45uwetfn.jpg

thevw2fn0kuaoqbtbej3swj8.jpg

1o7gmerayyhlatwvwxg9ined.jpg

ynIcsfgtxdwuysio4pk3mltb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.