Adana Tarihinin En Önemli Projelerinden Biri Olan Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisi ve İçme Suyu Hattı’nın Temeli Atıldı

Adana Tarihinin En Önemli Projelerinden Biri Olan Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisi ve İçme Suyu Hattı’nın Temeli Atıldı

Başkan Zeydan Karalar, “Problem çözmeye, halkımıza hizmetetmeye geldik. Öyle de yapıyoruz.”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin İmamoğlu ve Kozanilçeleriyle, Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerinin köylerine su götürecek, kenttarihinin en büyük projelerinden biri olan Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisi veİçme Suyu Hattı’nın temeli törenle atıldı.

İmamoğlu ilçesinde düzenlenen ve 10 bini aşkın vatandaşınkatıldığı temel atma törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, siyasiler, belediye meclis üyeleri,muhtarlar. Konuklar ve İmamoğlu halkı katıldı.

Sanatçı Kıraç’ın muhteşem konserinden önce halka seslenenBaşkan Zeydan Karalar, 4 yıl 8 aylık sürede Adana’yı geçmişte görülmeyenbüyüklükte ve sayıda hizmetlerle buluşturduklarını söyleyerek, temeliniattıkları 3 milyar liralık su getirme projesiyle tarihi bir sorununçözüleceğini belirtti. Geride kalan sürede oy hesabı yapmadan, ihtiyaca veeksiklere göre hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, ilçelereyapılan çok önemli yol, su, altyapı, arıtma ve diğer  hizmetleri anlattı.

HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN BÜYÜK GURUR

Adana Büyükşehir Belediyesi’ni devraldıklarında, gelirin 4katı borç olduğunu, 2024 itibariyle ise borcun 4 katı gelire ulaşıldığınıbildiren Başkan Zeydan Karalar, 3 büyük bulvar açtıklarını, 2 yeni bulvarındaha açılacağını, 2 alt geçidin hizmete girdiğini, bir alt geçidin daha bitmeküzere olduğunu söyledi.  Başkan ZeydanKaralar, 197 bulvar ve caddenin yenilendiğini, 81 otobüs, 300 iş makinesi alındığını,30 otobüs daha alınacağını bildirdi ve tüm bu hizmetlerin borçlanmadanyapıldığını aktardı. Başkan Zeydan Karalar, “Cumhurbaşkanımız metro projemizionaylarsa sadece onun için borçlanma talep edeceğiz. Onun dışında borçlanmaihtiyacımız kalmadı” dedi. Başkan Zeydan Karalar, Yedigöze İçme Suyu ArıtmaTesisi ve İçme Suyu Hattı gibi Adana tarihinin en önemli projelerinden birinintemelini atmaktan büyük gurur duyduğunu ifade etti.

BİZİM YOLUMUZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN YOLUDUR

Tüm bu mali başarıyı ve devasa hizmetleri, milletin parasınıiyi kullanarak, dürüst çalışarak ve doğru işler yaparak hayata geçirdiklerinivurgulayan Başkan Zeydan Karalar, “Bu ülkeyi kuran Ulu Önder Mustafa KemalAtatürk’e minnetlerimizi ifade ediyoruz. Bayrağımız, vatanımız, Cumhuriyetimizbizim için çok önemlidir. Bizim yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur, başkada yolumuz yoktur” diye konuştu.

BAŞKAN ZEYDAN KARALAR’IN DESTEĞİ İLE VE ÇOK ÇALIŞARAKPROBLEMLERİ ÇÖZÜYORUZ

İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse de ilçede yaklaşık5 yıl önce göreve başladıklarında çok sayıda sorun bulunduğunu ama aradan geçensürede Başkan Zeydan Karalar’ın desteği ile ve çok çalışarak problemlerinçözüldüğünü söyledi.

Başkan Kasım Karaköse, Başkan Zeydan Karalar’a, üzerindeZeydan Karalar yazılı İmamoğluspor forması ile İmamoğluspor atkısı verdi.  

Konuşmaların ardından temel atma töreni gerçekleştirildi.

Daha sonra sanatçı Kıraç birbirinden güzel şarkılarınıİmamoğlu halkı için söyledi.

Başkan Zeydan Karalar ve Başkan Kasım Karaköse, Kıraç’açiçek verdi.

df06s5stpq1kwkgn2ydwtubm.jpg

faxwk9spsgqnoupbx8ltm5gm.jpg

r3jwacroud0tx1f5ltibpfqb.jpg

vnchcfj5d2egq7I1ytwxb9kw.jpg

4dnrmqu1lxrgcizzevhcpsyo.jpg

gymo9fqw4dhcrla5otdqI87s.jpg

yusdj1wgxu3dnwn7v0fpcs2r.jpg

z7mjciemqvedugw4wcv81kdu.jpg

k8xwdmhwb4tsfkqhumqgovt0.jpg

zcqrpyfImx6nhuvw2f5o8yod.jpg

kdirrmyzf9c2ahg3qylkatbn.jpg

ji3bIh0tlcyp1sorwewox6k2.jpg

vbq7yikrvdsn31Izmz2amlan.jpg

wuddxm8ag7qx51vkwlizahu0.jpg

evfo39pas5x1nx7qcybfaj0l.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.