Adana Veteriner Hekimler Odası Koşusu'nu Katıoğlu kazandı

Adana Veteriner Hekimler Odası Koşusu'nu Katıoğlu kazandı

4+ yaşlı safkan Arap atlarının birincilik mücadelesi verdiği koşu, 1900 metre mesafe üzerinden çim pistte yapıldı.

2024 yılı Adana Veteriner Hekimler Odası Koşusu'nu; Mustafa Katı'nın sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Servet Doğan tarafından antrene edilen 5 yaşındaki doru erkek safkan Katıoğlu (Sarraf - Kıristina / Sağanak) jokeyi Selim Kaya ile kazandı.

10 safkanın katıldığı koşuda ikinciliği, Cancaner elde ederken, Tatmar Bey üçüncü, Gülhatmi dördüncü ve Yiğitkardeş isimli safkan da beşinci oldu.

Koşunun galibi Katıoğlu için bitiriş derecesi 2.08.26 olurken, farklar  1,5 Boy - 3,5 Boy - 1/2 Boy - Burun şeklinde sonuçlandı.

Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi Mehmet Ali Katı'ya plaketini ve çiçeğini Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse verdi.



Veteriner Hekim Sabiha Çiğdem Kurt, jokey Selim Kaya'ya çiçeğini verirken, Veteriner Hekim Elif Sena Dallı ise günün anısına Adana Hipodrom Müdürü F. Bora Güralp'e çiçek verdi.



 

ADANA BÖLGESİ VETERİNER HEKİMLER ODASI

Adana Veteriner Hekimler Odası, 1955 yılında veteriner hekimler arasında mesleki ahlakı ve dayanışmayı korumak, veteriner hekimliğin kamu ve kişi yararına uygulanıp geliştirilmesini sağlamak ve meslek mensuplarının haklarını korumak amacıyla kurulmuştur. Tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde mesleki bir kuruluş olan oda yönetimi iki yılda bir seçimle belirlenmektedir. Kurulduğu günden itibaren büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüren Adana Veteriner Hekimler Odası'nın 659 üyesi bulunmaktadır.

zl9dmwjg2tytfhoerbd60qpb.jpg

cIxrjosif2g3b0hqk4nez6jp.jpg

vbbu48enyfpdkjmfcjeqd9ih.jpg

sq8m4p2tovrjcesrdduz5ukx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.