Adana Zeydan Karalar’la Yeni Ufuklara Yürümeye Hazır Seçim Startı Verildi...

Adana Zeydan Karalar’la Yeni Ufuklara Yürümeye Hazır Seçim Startı Verildi...

Miting gibiseçim startına katılan Adanalılar, Zeydan Karalar’a sevgi gösterilerindebulundu.

BaşkanZeydan Karalar, yeniden aday gösterilmesinin ardından hemşehrileriyle buluştu,halka, CHP yönetimine, milletvekillerine ve çalışma arkadaşlarına teşekküretti.

BaşkanZeydan Karalar, “Adana seçimini, ittifakını şimdiden yapmış, Zeydan Karalardemiş.”

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart 2024 yerel seçimlerindeyeniden aday olmasıyla ilgili kararın CHP Parti Meclisi’nde alınmasınınardından halkla buluştu.

AdanaBüyükşehir Belediye Binası önünde toplanan 10 bin Adanalıya hitap eden BaşkanZeydan Karalar, “Hep beraber yeni ufuklara” mesajı verdi.

BaşkanZeydan Karalar’ın seçim startını verdiği ve mitinge dönüşen toplantıya CHPAdana Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe belediye başkan adayları,siyasiler ve Adanalılar katıldı.

 

ÖNÜMÜZDEKİ 5YILDA ÇOK DAHA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ

Her ilçedenyoğun katılımın olduğu toplantıda konuşmasına, “48 yıldır gönül verdiği partidesüren siyasi mücadelesinde, kardeşleri, hemşehrileri tarafından asla yalnızbırakılmamış başka şanslı bir insan var mı acaba Türkiye’de? Partime vecanımdan çok sevdiğim Adanalı kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum” diyerek başlayanBaşkan Zeydan Karalar şöyle devam etti: “5 yıl Seyhan’da, 5 yıl daBüyükşehir’de halkımıza kendimizi adadık ve ‘Adana Adana’ çalıştık. GenelBaşkanımız Sayın Özgür Özel’e, Genel Başkan Yardımcımız Sayın BurhanettinBulut’a, milletvekillerimize ve parti yöneticilerimize, partime, çalışma arkadaşlarımave desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hemşehrilerime yürekten teşekkürediyorum. Çalışmalarımız, yaptıklarımız ve ekibimizin özverisi sayesindebaşarılıyız. Önümüzdeki 5 yılda çok daha iyi işler yapacağız.”

 

GEÇMİŞTEYAPILMAYANI YAPTIK, REKOR HİZMETLERE İMZA ATTIK

Adana’dageçmişte yapılmayan, rekor işlere imza attıklarını kaydeden Başkan ZeydanKaralar, 3 altgeçidin hizmete girdiğini, 5 büyük bulvar yapıldığını ifade ederekşunları söyledi: “Maaşların ödenemediği, mali açıdan işlerin çok kötü olduğubir belediye devraldık. Pandemiye, depremlere ve ağır borç yüküne rağmen, borcugelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcunun 4 katı hale getirdik.Önümüzdeki 5 yılda, bu dönemde yaptığımızın 4-5 katı iş yapabileceğimiz anlamınageliyor bu. Belediyeyi borç batağından kurtarıp, hizmet atağına geçirdik. Rekorseviyede asfalt döktük. Önceki dönemin tamamında 894 bin ton asfaltdökülebilirken, biz şu ana kadar 2 milyon 795 bin ton asfalt döktük. ASKİ de200 bin ton civarında asfalt döktü. Söz verdiğimiz gibi asfaltta 3 milyon tonayaklaşıyoruz. 111 yeni otobüs, 310 iş makinesi aldık. Böylece önemli miktardakira ödemekten kurtulduk. Yakıt ve kırma taş kullanımını, hizmet katlanmasınarağmen azalttık. Çabalarımızla Adana’nın vergi gelirini artırdık ve belediyeyeyılda 1 milyar lira daha fazla para gelmesini sağladık. 2282 km içme suyu hattıdöşedik ve 440 km asbestli boru değiştirdik, aşırı yağmurda sel olmasınıönleyen çok önemli altyapı hizmetleri gerçekleştirdik. Yılların ihtiyacınıkarşıladık ve 4 arıtma tesisi yaptık.  Çiftçilerimize önemli katkı sağladık. Sosyalbelediyecilik anlayışımız gereği halkımıza önemli destekler verdik.”

ÜLKENİNADANA’YA BAKIŞI DEĞİŞTİ

Türkiye’ninAdana’ya bakışının da değiştiğini ve Adana’nın artık sorunlu yanlarıyla değil, doğal-tarihigüzellikleri, gastronomisi ve festivalleriyle gündeme geldiğini kaydeden BaşkanZeydan Karalar, Adana’nın çok özel bir kent olduğunu ve bunu Türkiye’ye,dünyaya anlattıklarını, anlatmaya devam edeceklerini bildirdi.

MALİ AÇIDANÇOK GÜÇLENDİK, KENTİN ÖNÜ AÇILDI

Başkan ZeydanKaralar, “Adana’mıza çok hizmet yaptık ve daha çoğunu yapacağız ama banaAdana’ya yaptığınız en büyük hizmet ne diye sorsalar, kentin mali açıdan çokkuvvetlendiğini, önünün açıldığını, daha büyük hizmetler için fırsat oluşturduğumuzusöylerim. Parasal açıdan kimseye ihtiyacımız kalmadı. Sadece SayınCumhurbaşkanımız projemizi onaylarsa Metro 2. Hattı için borçlanma isteyeceğiz.Tramvay da yapacağız. Onun dışında para sorunumuz kalmadı. Yeni dönemdedünyanın incisi Seyhan Nehri’nın kıyısını çok güzel hale getireceğiz. Adana’yabir marina yakışır. Bakanlıkla görüşüyoruz, onu da yapacağız. Kültür sanatkenti Adana’ya olağanüstü güzellikte, dünya çapında bir kültür merkezi inşaedeceğiz” dedi.

ADANASEÇİMİNİ, İTTİFAKINI ŞİMDİDEN YAPMIŞ, ZEYDAN KARALAR DEMİŞ…

31 Mart 2024’tebir kez daha Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını belirten Başkan ZeydanKaralar, “Adana’da daha önce alamadığımız ilçeleri de kazanacağız. Seçimderakibimin kim olduğu fark etmez, Adana seçimini, ittifakını yapmış ve ZeydanKaralar demiş. Rehavete kesinlikle girmeden çok çalışacağız” diye konuştu.

CHP’ninAnkara’da yapacağı Demokrasi Mitingi’ne de değinen ve Adanalılara katılımçağrısı yapan Başkan Zeydan Karalar, hukuk, demokrasi, eşitlik, laiklik içinmücadeleyi sürdürmeye kararlı olduklarını açıkladı.

Başkan ZeydanKaralar konuşmasını, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa KemalAtatürk’ün yolundan gitmeye devam edeceklerini söyleyerek sonlandırdı.

Miting gibiseçim startına katılan Adanalılar, Zeydan Karalar’a sevgi gösterilerindebulundu.

aejd9anhfxpx1mssl5gktv4m.jpg

cIkxhrzn4x0mhl61krpslgde.jpg

qbklyunvh8d9htpr2fgacmox.jpg

hsfbwz3ncunzra64dloppfyl.jpg

2hj9pdsovaInkcm4jrued58b.jpg

2xkaap40thon5lmjkovdf1bz.jpg

szjvnI5vmire60nm9fcogq17.jpg

oxq4obgew31frphvfsjl2eIz.jpg

pmogIy0fnu4tiszc2bfx5lje.jpg

mnybfazxd6wlnwqvi17epcjq.jpg

6qqfcrjwxjxdywassub8y72v.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.