Adanalıların Umudu da Güvenci de Zeydan Karalar

Adanalıların Umudu da Güvenci de Zeydan Karalar

 

Başkan Zeydan Karalar, Adana’ya adadığıömrünü, Adana için harcamaya devam ediyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, hizmetatağını hızlandırarak sürdürüyor. Göreve gelmesinin ardından borç batağındakibelediyeyi, adeta mali mucize yaratarak devasa hizmetleri borçsuz yapabilir hale getiren ve Adana’nın dört biryanına, kent tarihinde görülmemiş hizmetleri, siyasi parti ayrımı yapmadan, oyhesabına girmeden ulaştıran Başkan Zeydan Karalar, Kozan ve Ceyhan ilçelerindeçeşitli köy ve mahallelerde ziyaretlerde bulunarak, halkla bir araya geldi.

İKİ MAHALLE MERKEZİ DAHA HALKINHİZMETİNDE

Başkan ZeydanKaralar, Yüreğir Geçitli ve Ceyhan Kızıldere mahallelerinde, vatandaşın birçokihtiyacına cevap verecek mahalle merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.

Kozan ve Ceyhan’da;iftar, ziyaret, açılış ve vatandaşla buluşma programlarında halkla bir arayagelen, sorun dinleyen, sohbet eden, yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgilibilgi veren Başkan Zeydan Karalar, CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar’labirlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. Cumartesi Pazarı’nda esnafla vevatandaşla sohbet eden Başkan Zeydan Karalar, pazarcı esnafına bol kazançdiledi.

BORÇ BATAĞINDAN HİZMET ATAĞINA…

Ceyhan Başörenve Gümüldürlü köylerinde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan ZeydanKaralar’a sevgi ve ilgi sel oldu aktı. Adana Büyükşehir Belediyesi’ninCeyhan’da verdiği iftar programına da katılan Başkan Zeydan Karalar, huzur,barış ve kardeşlik ortamı istediklerini dile getirdi.

CEYHAN’DA ÜRETİCİYE YENİ VE ÖNEMLİDESTEK

Başkan ZeydanKaralar Ceyhan’da üreticiye dağıtılan ay çiçeği tohumu, süt sağma makinesi,koyun kırkım makinesi ve koyun yemi ile ilgili de bilgilendirme yaptı, sembolikdağıtım gerçekleştirdi.

Başkan ZeydanKaralar, Ceyhan’ın Esentepe Mahallesi’nde de coşku ve yoğun kalabalıklakarşılandı.

Gittiği hernoktada halka hitap eden Başkan Zeydan Karalar, göreve geldiklerinde borcugelirinin 4 katı olan belediyeyi, gerçekleştirilen mali mucizeyle geliriborcunun 4 katı hale getirdiklerini belirterek, borç batağındaki belediyeyi,pandemi, deprem ve ekonomik krizlere rağmen, halka önemli hizmetleri verebilenbir yapıya kavuşturduklarını anlattı.

ÖNCE MALİ MUCİZE, SONRA DEVASA İŞLER…

321 işmakinesi, 111 otobüs aldıklarını, 3 milyon ton asfalt döküp, 5 bulvaryaptıklarını, 221 bulvar ve caddeyi yenilediklerini, çok önemli altyapıhizmetleri sunduklarını, arıtmalar yapıp, su isale hatları döşediklerini, asbestliboruları değiştirdiklerini, kütüphaneler, mahalle merkezleri , kreşler yaptıklarınıkaydeden Başkan Zeydan Karalar, güneş enerji santralleri kurduklarını, SCADAile önemli miktarda su kayıp kaçağının önlendiğini, sosyal belediyecilikhizmetleriyle zor durumdaki vatandaşlara katkı sağlandığını, üreticinindesteklendiğini, halk kart, 500 bir koli dağıtıldığını, aşevi açıldığını bildirdi.Başkan Zeydan Karalar, Adana’da dokunulmayan ilçe, mahalle ve köy kalmadığınınaltını çizdi.

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE YENİ VE BÜYÜKPROJELER, ÖNEMLİ HİZMETLER

Önümüzdekidönemde de kütüphaneler, kreşler, mahalle merkezleri yapmaya devamedeceklerini, otogar ve kültür merkezi inşa edeceklerini, 8 alt geçit ile Metro2. Etap ve tramvay hattının yapılacağını, nostaljik tramvayın hayatagetirileceğini, yeni arıtmalar inşa edileceğini, Adana’nın dört bir yanında çokönemli yeni hizmetlerin halkla buluşturulacağını ifade eden Başkan ZeydanKaralar, Adana’ya adadığı ömrünü, Adana için harcamaya devam edeceğinivurguladı.

n4v3bofj6mtillrxxqbdzfke.jpg

rdacqd65af0hvjtsjgpxtmn3.jpg

3ox6tkj0tsbgradqIx9vva5u.jpg

ktvybokz4srfgx7ivjxcmzat.jpg

896Iz5whobp71vefkrdnmugi.jpg

cltwu2p8eqkhoura0nbdzf16.jpg

c54bzmr2bytpqdzp8xdrvjIt.jpg

08dmcwquno1fbmzqwyfprktb.jpg

wqnhnexfcwdotmgczojtp4yq.jpg

ba6dygn8jsvlqo0jor4pwplf.jpg

te75su9jhgcxkmbiqpyfwllp.jpg

cxjmwuaobekfpufrggypqwlI.jpg

z84uadvto52gcrwpjenvI0cl.jpg

9m1qoxdbhv8twkecl6djn7on.jpg

x28lck6wx5oetijvb0pgomcu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.