Adanalının Hizmetine Sunulan 81 Yeni Otobüsün Tanıtımı Yapıldı

Adanalının Hizmetine Sunulan 81 Yeni Otobüsün Tanıtımı Yapıldı

 

Adana BüyükşehirBelediyesi, Adana firmasi TEMSA’dan borçlanmadan aldığı 81 otobüsün tanıtımtoplantısını TÜYAP Fuar Alanı’nda gerçekleştirdi. Tanıtım toplantısına AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TEMSA yöneticileri, siyasiler,milletvekilleri, milletvekili adayları, Adana Büyükşehir BelediyesiBürokratları ve Adanalılar katıldı.

 

ŞEHİR İÇİ TOPLUTAŞIMAYA ÖNEMLİ KATKI

Ulaşımda büyükkolaylık sağlayacak otobüslerin şehre kazandırılmasının, vatandaşlarınhizmetine girmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Zeydan Karalar,şunları söyledi: “TEMSA Adana’nın ve Türkiye’nin çok değerli önemli birkuruluşu. Tek başına 150 milyon dolarlık ihracat yapıyor. Binlerce insanistihdam etmesinin yanında, teknolojik ihracatıyla da Adana ekonomisine çokönemli katkısı var. Kapandığında yeniden açılması için büyük çaba gösterdik.”

KÖTÜ TABLOYU TERSİNEÇEVİRDİK VE BÜYÜK HİZMETLERİ BORÇLANMADAN YAPABİLİR HALE GELDİK

Başkan Zeydan Karalar,“Adana Büyükşehir Belediyesi’nin envanterindeki otobüsler eskiydi ve görevegeldiğimizde mali açıdan çok kötü bir tablo vardı. Doğru yönetim, dürüstyönetim ve mali disiplinle tabloyu tersine çevirdik ve birçok büyük hizmetgibi, otobüslerimizi de borçlanmadan yenileyecek duruma geldik. Aldığımızotobüslerin 6’sı elektrikli ve yeşil dönüşüme katkı sağlayacak araçlar” dedi.

FİLOYA YENİ OTOBÜSLEREKLENECEK

Yeni otobüsleri dahauygun fiyata almak için de konuşması sırasında TEMSA yöneticileriyle pazarlıkyapan Başkan Zeydan Karalar, önümüzdeki süreçte yeni modern otobüslerinBüyükşehir filosuna ekleneceğini söyledi.

MİTİNGE DAVET

Başkan Zeydan Karalar,8 Mayıs’ta Uğur Mumcu Meydanı’nda, Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekremİmamoğlu da katılacağı mitinge Adanalıları davet etti.

KENDİ EVİMİZDEYAPTIĞIMIZ TESLİMAT ÇOK ANLAMLI

Teslimat töreninde konuşan TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, TEMSA’nınAdana’da doğup büyüyen bir şirket olduğunun altını çizerken, “Tabii ki tümşehirlerimiz, tüm belediyelerimiz bizler için çok önemli. Ama kendi evimizde,Adana’mızda böylesine bir teslimat töreninin içerisinde yer almak bizler içinfarklı bir anlama sahip. Umuyorum ki bugün teslim ettiğimiz araçlarımız, çevredostu tasarımları ve mühendislik özellikleriyle Adana’nın yeşil dönüşümüneönemli katkılar sunacak. Bu kapsamda, ortaya koydukları güçlü vizyon için AdanaBüyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar başta olmak üzere, tüm ilgilibelediye yönetimimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Programınsonunda Tolga Kaan Doğancıoğlu, Başkan Zeydan Karalar’a otobüs maketi vesembolik anahtar teslim etti.

n9pxkqalbzb6nr2yvui0lrte.jpg

bcz6tyIasirguljkdf2bmxrc.jpg

nxq5kvl6wtx2l0egwpubsq8y.jpg

smrclmf4pahocl7oqfgksret.jpg

igI70mnp6lm4cnzpfrkvtjk9.jpg

ajx1pg5oljf38thI9uddqbzq.jpg

cklsd2vlphgha10ocvurbwet.jpg

Iogyeeuzm1htv765z9jbmbpu.jpg

t32wvuIsyfwaf1tvxpe5cx0n.jpg

smh9puhaucexIg8sea4pk51l.jpg

8gqboao7mbk5qezikal0hydt.jpg

0ossgjqxmr2jnc8txybz3gf4.jpg

deppacb1bmgqmsxnsq8k7ygh.jpg

synuk9pkmoaunxfhdam13ccI.jpg

sk5rnvcf6zhyt1fwmuavl0xe.jpg

ujp5rqcbw640n2h9exwjykpt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.