Afetzedelere Maltepe desteği

Afetzedelere Maltepe desteği

Maltepe Belediyesi, Türkiye’yi derinden etkileyen depremler sonrası Maltepe’ye gelen depremzedelere destek sunmaya başladı.

Depremlerin olduğu 6 Şubat tarihinden bu yana ilçeye gelen yüzlerce depremzedeye gıda, giyim ve psikolojik destekte bulunuluyor.

Maltepe Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler sonrası ilçeye gelen depremzedelere sosyal ve psikolojik destek sunmaya başladı. 2 bin 255 kişinin, 666 hanenin yararlandığı yardım çalışmalarında gıda, giyim ve psikolojik destek vatandaşlara sunuluyor. Hasta yatağı, tekerlekli sandalye, anne bakım ve hijyen paketi gibi desteklerin de sunulduğu çalışmalarda depremzedeler giysi ihtiyaçlarını karşılamaları için servislerle belediyenin giyim mağazasına götürülüyor. Ayrıca personeller depremzedelerin ikamet ettikleri konutlara gıda paketlerini de ulaştırıyor. Bunların yanı sıra danışanlık ve meslek elemanlarınca bireysel rehberlik hizmeti de sunuluyor.

7sgtjwapmk1o89kd5egjqqcr.jpg

lqndscrtk5qokmismvy1epgw.jpg

tg5czytpbpbjmadzgI2eds1e.jpg

h3femqkI5qyhcw9urewjabnm.jpg

nqbosauyhzh0sjgddamqifxl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.