Ağustos Ayı Meclis Toplantısı

Ağustos Ayı Meclis Toplantısı

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

 

13.07.2005 tarih ve 25680 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. ve 21.maddesi gereğince '' her ayın ilk haftası, 5 gün süreyle'' toplanacak olan Esenyurt Belediye Meclisinin 7.Seçim Dönemi, 4 Toplantı Yılında yapacağı Ağustos Ay'ı Toplantıları 1 Ağustos 2022 Pazartesi-5 Ağustos 2022 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

Ağustos Ay'ı Toplantılarının ilk birleşimi 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü - ikinci birleşimi 4 Ağustos 2022 Perşembe günü Saat 15.00'da Esenyurt Belediyesi Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı No:79 Esenyurt adresindeki Belediye Hizmet Binası 3.katta bulunan Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleriniz rica olunur.

 

GÜNDEM MADDELERİ :

1- Açılış, Yoklama.

2-Esenyurt İlçesi, Pınar Mahallesi, 1256 ada, 13 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

3-Esenyurt İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1205 ada, 14 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

4-Esenyurt İlçesi, Pınar Mahallesi, 173 ada, 13 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

5-Esenyurt İlçesi, Akşemsettin Mahallesi, 322 ada, 1 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

6-Esenyurt İlçesi, Orhan Gazi Mahallesi, 1533 ada, 58 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

7-İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nce Alınan 16.06.2022 tarih ve 855 nolu Meclis Kararına İstinaden Asfalt ve Beton Elemanı Yardımının Kabul Edilmesine İlişkin Fen İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

8-Esenyurt İlçe Sınırları İçerisinde Faaliyet Gösteren Bağımsız Atık ToplayıcılarınaYönelik Çalışma Usül ve Esasları'na İlişkin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

9-Esenyurt İlçesi Genelinde Evsel Atıkların Toplanması, Taşınması, Cadde, Sokak, Meydanların Mekanik Araçlar ile Süpürülmesi, Sulama Tankerleri ile Temizliği vb. İşlerin Yapılması Amacı ile Taşıt/Araç Kiralanması Hizmeti Alım İşinin Yıllara Sari Olarak Açık İhale Usulünce İhale Edilebilmesine İlişkin Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

10-Sulh Talebine (Ayşegül KARAMATLI ve Mahmut Kamil KOÇ) İlişkin Hukuk İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

11-Esenyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 2 ada, 40 parsel sayılı Taşınmazın Belediyemizce Satın Alınması Hususunda Belediye Başkanı'na Yetki Verilmesine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

12-Ardahan Üniversitesi ile Belediyemiz Arasında Ortak Hizmet Protokolü Yapılabilmesi İçin Belediye Başkanı'na Yetki Verilmesine İlişkin Kültür İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

13-Özel Kalem Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

14-Strateji Geliştime Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

15-Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

16-Kreş Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

17-Hukuk İşleri Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

18-Teftiş Kurulu Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

19-Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nün Yönetmelik Taslağına İlişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

KOMİSYONDA BEKLEYENLER :

1-Esenyurt İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 140 ada, 18 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

2-Esenyurt İlçesi, Yeşilkent Mahallesi, 3028 ada, 15 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

3-Esenyurt İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, 3004 ada, 74 parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

4-Tahsis İptallerine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

İADE EDİLENLER :

1-5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 23. Maddesine İstinaden Yeniden Görüşülmek Üzere Belediye Başkanı Tarafından Meclise İade Edilen 04/07/2022 Tarih ve 2022/88 Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Plan Notu Tadilatına İlişkin Meclis Kararı.

2-5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 23. Maddesine İstinaden Yeniden Görüşülmek Üzere Belediye Başkanı Tarafından Meclise İade Edilen 05/07/2022 Tarih ve 2022/100 Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün Ek Ödenek Verilmesine İlişkin Meclis Kararı.

Kemal Deniz BOZKURT

                                                                           Belediye Başkanı

ykaejwufpt3rcmdlrkgtz0n4.jpg

Ijm0pwfsfvgkeobjw123cdne.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.