AĞVA’DA HALK GÜNÜ

AĞVA’DA HALK GÜNÜ

Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu, vatandaşlarımızla buluşmaya ve onlardan gelen taleplere kulak vermeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın, Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu ve Belediye’den talep ve isteklerini doğrudan Başkanımıza ilettiği ‘’Halk Günü’’ bu

Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu, vatandaşlarımızla buluşmaya ve onlardan gelen taleplere kulak vermeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın, Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu ve Belediye’den talep ve isteklerini doğrudan Başkanımıza ilettiği ‘’Halk Günü’’ buluşmalarına Ağva Mahallemizde  devam edildi.

   27 Ekim Cuma günü Ağva Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen halk gününe çevre mahallelerden gelen hemşehrilerimiz de katıldı.

   Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini bizzat Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’na ilettiği görüşmelerde ilgili birim müdürleri de hazır bulundu.

   Halk Günü toplantılarının çok faydalı geçtiğini belirten Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu,’’ hemşehrilerimizin bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri konuları da değerlendiriyoruz. Belediyemizin, karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da katarak hizmet ve proje üretiyoruz’’ dedi.

   Belediye Başkanımızın katıldığı halk toplantıları her Salı günü Belediye merkez binasında gerçekleştiriliyor.


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.