Ahmet Balcı, “Kararım Evet”

Ahmet Balcı, “Kararım Evet”

İstanbul Karadenizliler dernek başkanı Ahmet Balcı Sosyal medyada yayınladığı video aracılığıyla Kararının evet olduğunu açıkladı.

İstanbul Karadenizliler dernek başkanı Ahmet Balcı “HAYIR” diyenlerinde terörist oldukları ön yargısına sonuna kadar karşıyım diyerek neden Evet dediğini açıkladı

İşte o açıklama

Bugünlerde Türkiye’de tartışılan konu, başkanlık sistemi. Başkanlık sistemine evet diyen arkadaşlarım hükümet yalakalığı yaptığı, hayır diyenlerin ise terörist oldukları terörist yandaşları olduğu fikirlerin ortada bolca gezdiği bir zaman içindeyiz.

Ülkemiz için, bizim için, çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir karar verme arifesindeyiz. Burada verilecek her oyu üzerimizde büyük bir sorumluluğu vardır. Biz bin yıldır bu toprakların içinde yaşamış insanlar olarak rejim değişikliğine değil sistem değişikliğine gidiyoruz. Nasıl “evet” diyenlerin vatanperver ve milli mücadeleyi tek başına yürüttüklerine inanmadığım gibi “hayır” diyenlerinde terörist oldukları ön yargısına sonuna kadar karşıyım.

Biz bu toprakların içinde bin yıldır yaşayan insanlar olarak, kardeşler olarak, akrabalar olarak, anneler babalar ve evlatlar olarak tabii ki “hayır” diyenlerin hiç birine terörist olarak ön yargılı bakamayız. Ama ben Ahmet Balcı olarak bir şey biliyorum ve İstanbul Karadenizliler derneği olarak: “Tüm teröristler hayır diyor ve ben onların yanında olmamak için gönlüm, ruhum, karakterim kabul etmediği için başkanlık sistemine “evet” diyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.