Ahmet Balcı’dan yeni bir mekân

Ahmet Balcı’dan yeni bir mekân

İstanbul Karadenizliler dernek başkanı Ahmet Balcı’dan, Kâğıthane’nin Hamidiye mahallesi’nde hizmete açılan yeni iş yeri Balcı Oto Kuaför her türlü otomobil ve markalara özel kuaför hizmeti veriyor.

İşletmeciliğini, İstanbul Karadenizliler dernek başkanı Ahmet yaptığı Balcı Oto Kuaför’de; köpüklü iç-dış yıkama, motor yıkama, detaylı iç-dış temizlik, sonax, pasta cila, jant temizliği, zift temizleme ve boya koruma hizmeti veriliyor.

Balcı oto kuaför,  oto yıkamacı işletmesi sahibi Ahmet Balcı  Amacımız; en iyi bildiğimiz konuda en iyi hizmeti müşteri memnuniyeti ile kaliteli ve güvenilir biçimde vermek. Tecrübeli uzman kadrosu ile hizmet veren firmamız, sektörde uygun fiyatları, kaliteli, üstün teknoloji, oto kuaför, detaylı temizlik ve fırçasız köpüklü oto yıkama hizmeti vermeyi ilke edinmiştir” dedi.

Balcı oto yıkamanın açılışına, Kâğıthane belediye başkanı Fazlı Kılıç, Başkan yardımcıları Ömer Kır, Mevlüt Öztekin, Kemal Çavuş, BBP Kâğıthane ilçe başkanı Yusuf Karademir, BBP Genel başkan yardımcısı Tolga Aral, Hamidiye mahalle muhtarı Temel Şardan,  kanaat önderleri, esnaflar, Ahmet Balcı’nın dost ve arkadaşları katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.