Ahmet Emre Çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Ahmet Emre Çavuş son yolculuğuna uğurlandı

maganda kurşunu ile yaralanarak felç kalan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, 2 yıl 11 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Ahmet Emre Çavuş, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törende konuşan Baba Bülent Çavuş, maganda kurşununun oğlunun yanı sıra eşi, kendisi ve oğlu Efe'nin de bir anlamda canını aldığını söyledi. Cenazede gözyaşlarına hakim olamayan acılı baba Bülent Çavuş, cenazeye katılan herkese teşekkür etti. Hayatının baharında bir magandanın kurşunu ile önce felç kalan ve 2 yıllık yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybeden 19 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş, Gazi Cem evinde kılınan cenaze namazının ardından Gazi mezarlığında toprağa verildi.

Törene CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Milletvekili Akif Hamza Çebi ,Barış Yarkadaş, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Eski Şişli belediye başkanı Mustafa Sarıgül, Sarıyer belediye başkan yardımcısı Gökhan Zeybek, Bakırköy belediye başkan yardımcısı  İsmail Taş, CHP İlçe başkanları, Yerel siyasetçiler, Dr.Cengiz Alp, Kenan Malkoç, Kemal Taştan, Av.Zeynel Öztürk   ve çok sayıda sanatçı, yerel yönetici ve politikacının yanı sıra spor dünyasının tanınan birçok yöneticisi ve futbolcular da liseli Ahmet Emre'yi son yolculuğunda yalnız bırakmadı

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın da çelenk gönderdiği törende liseli gencin tabutuna Beşiktaş forması konuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler