Ahmet Eren, “Çağlayan’da hepimiz için hizmete adayım”

Ahmet Eren, “Çağlayan’da hepimiz için hizmete adayım”

Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Kağıthane Çağlayan Mahallesi’nde birçok isim muhtarlığa adaylığını koymaya hazırlanıyor. Bu adaylardan biri de uzun zamandır hazırlık yapan, Çağlayan mahallesinin sevilen ve sayılan ismi Ahmet Eren oldu.

Ahmet Eren gazetemize yaptığı açıklamada, “Mahallemizde bir yenilik isteyen mahalle sakinlerinin vermiş olduğu destekle Çağlayan mahalle muhtarlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.

1963 yılı Erzincan doğumluyum ve iki çocuk babasıyım diyerek sözlerine başlayan Ahmet Eren, “ Uzun yıllar Çağlayan’da esnaflık yapmaktayım ve kırk yıla aşkın Çağlayan’da ikamet etmekteyim. Çağlayan sorunları ile ilgili duyarlı bir vatandaş olarak bütün sorunları tek tek biliyorum. Sorunların üstesinden gelebilmek için hizmet için adayım mevcut muhtarımızın şu anda görevini eksik yaptığını düşünerek göreve talibim. 2019 yılında muhtar seçildikten sonra yapacağım işler var ve muhtarlıkla ilgili en iyi şekilde hizmeti yerine getireceğimi düşünüyorum” dedi.

Masa başında değil sokaklarda olacağını söyleyen muhtar adayı Ahmet Eren, “ Esnaflarımızla iç içe olacağım mahallemizdeki eksikleri biliyoruz,  okul önlerindeki sorunlar, park sorunları, sokak sorunları, bu sorunların çözümü için yetkili kurumlar arasında köprü olacağız. Uzun zamandır çalışıyoruz çalışma ekibimiz tamam Çağlayan halkına hizmete hazırız,  ihtiyacı olan her insana el uzatmaya çalışacağız” dedi.

Bu seçim döneminde mahalle sakinlerimiz şahsımı, mahalle muhtarı olarak seçtikleri takdir de gecemi gündüzüme katıp, özverili bir şekilde çalışacağım diyen Ahmet Eren, takdir mahalle sakinlerimizin. Çağlayan halkına verimli bir şekilde hizmet etmeyi içtenlikle arzu ediyorum  Çağlayan halkının desteğini istiyorum” Diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum