Ahmet Özdemir,“ Kağıthane’de öğrenilmiş çaresizliği yenmeliyiz...”

Ahmet Özdemir,“ Kağıthane’de öğrenilmiş çaresizliği yenmeliyiz...”

Siyasette yeni yüzler, yeni sesler, yeni düşünceler mutlak bir ihtiyaçtır. Çağ değişiyor, zaman değişiyor. İstanbul Ses Haber olarak Kağıthane siyasetinde farklı bir profil çizen Ahmet Özdemir ile seri bir röportaj planladık.

Son 6 yıldır CHP Kağıthane siyasetinin önemli tanıklarından ve aktörlerinden biri olan,  Ahmet Özdemir ile, gündem ve Kağıthane’ye dair yaptığımız sohbeti 19 Kasım , Salı gününden itibaren bir dizi halinde yayınlayacağız.

Özellikle 2014 / 2019 yerel seçim süreçleri ve yeni siyaset yapma tarzı ile ilgili görüşlerini, herkesin dikkatle okuyacağını ve önemli değerlendirmelerde bulunacağını düşünüyorum. 

Bazı aklımda kalanlar;

“ Kağıthane’de öğrenilmiş çaresizliği yenmeliyiz...”

“ Birlikte yönetim, yani yönetişim modelini ilçemizde gerçekleştirmeliyiz..”

“ İktidar olmak için; Çok olmalıyız, çok çalışmalıyız, sabırlı ,inatçı ve organize olmalıyız...”

“ Pozitif, üreten, katılımcı bir siyaset yapma tarzını ilçemize yerleştirmeliyiz...”

Siyasette deneyim ve birikim de önemlidir. Ancak bu deneyim ve birikimin sadece koltukta otururken aktarılabilir bir şey olduğunu düşünmek ve ona göre davranmak da makul değildir.  Ahmet Özdemir, önemli iddialarda bulunuyor ve bunları ilçe siyasetine taşımayı amaçlıyor, 

Sizleri çok fazla bekletmeyeceğim. Röportaj serimize  19 Kasım Salı günü başlıyoruz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.