Ak Parti Kâğıthane Kadın Kolları Kongresi Yapıldı

Ak Parti Kâğıthane Kadın Kolları Kongresi Yapıldı

Ak Parti Kâğıthane ilçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse ve yönetiminin de katıldığı AK Parti Kadın Kolları 4. Olağan Kongresinde seçime tek liste ile girildi. Tek aday olarak Meryem Karaköse, yeniden AK Parti Kadın Kolları Başkanı seçildi.

 Haber Ve Fotoğraf Kasım Aydın


Yahya Kemal Spor Tesisleri’nde yapılan Kongre,  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İlçe kongresine Kâğıthane belediye başkanı Fazlı Kılıç, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Kâğıthane Sivaslılar dernek başkanı Özcan Aslan ve çok sayıda parti üyesi katıldı.
Kongrede konuşan AK Parti Kağıthane Kadın Kolları  başkanı Meryem Karaköse, " Kağıthane AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının 4. Olağan Kongresine katılan herkese teşekkür ediyorum.. Burandan da anlaşıldığı üzere hizmet, kalite ve başarı asla tesadüf değildir. AK Parti iktidarı kadınlarımıza siyaseti sevdirdi ve her alanda kadına yetkiler verdi. Kadınlarımızda her görevinde elinden geleni yaparak görevinin hakkını vermeye çalıştı. AK Parti ailesi olarak Türkiye'nin elini her alanda güçlendirmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi.
29 Kişilik, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri
Arzu Vergili, Ayda Demirpençe, Ayşe Demir, Dürniyaz K. Süleymanoğlu,  Esin Kuş, Filiz Cengiz, Gülay Balcı, Gülcan Demir, Hatice Ak, Havva Bilgen, Hümerya Doğan, K.Tuğba Demirci, Kübra Doğan, Melek Karasu, Meral Kaya, Nurcan Paralı, Serpil Bingöl, Sevinç Aktosun, Seyhan Bican, Songül Vurkun, Sultan Yılmaz,  Ümmühan Keçioğlu, Yurdanur Tuğba Karakele, Yüsra Dişci, Z.Dilek Ağcaabat, Zehra Kaya, Zeynep Yıldırım Zübeyda Yazıcı







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.