Ak Parti Kağıthane’de delege seçimi sona erdi

Ak Parti Kağıthane’de delege seçimi sona erdi

AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı’nda 7. Olağan Kongresi için delege seçimleri yapıldı.

AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı’nda  7. Olağan Kongresi için delege seçimleri yapıldı.

İlçe merkezinde  yapılan seçimlere üyeler yoğun ilgi gösterdi. Zaman zaman izdihamın yaşandığı seçimlerde ilçe başkanı Serkan Cantürk,  üyeleri kapıda karşıladı. Binlerce üyenin iştirak ettiği seçimlerde,  partililerin coşkulu olduğu gözlendi. 19 Mahalle için ayrı ayrı sandıkların oluşturulduğu delege seçimlerine tek liste halinde gidildi.

400 ilçe delegesinin seçileceği Ak Parti Kağıthane’de,  kongrenin muhtemelen  2020 Mart, Nisan aylarında yapılması bekleniliyor. Oldukça huzurlu ve heyecanlı geçen Ak Parti  Kağıthane delege seçimlerine yoğun ilginin olması başkan Serkan Cantürk’ü de memnun etti.

ak-parti-kagithane-de-delege-secimleri-coskulu-gecti.jpg

Seçimlerle ilgili kısa açıklama yapan ilçe başkanı Cantürk,  ‘’katılımlarından dolayı üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Delege seçimlerine bu kadar yoğun ilginin olması Ak Parti’nin hem ilçemizde hem de Türkiye genelinde alternatifinin olmadığını bir kez daha göstermiştir. Halkımızın ve üyelerimizin bize karşı teveccühü ve güveni her geçen gün daha da artmaktadır’’ dedi. Başkan Cantürk, ‘’teşkilatımızın tüm kademeleri  omuz omuza, birliktelik sağlayarak delege seçimlerini yapmaktayız tüm  üyelerimize ve tabanımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.. İnşallah ilçe kongremizde muhteşem bir şekilde  adeta şölene dönüştürerek yapacağız’’ şeklinde konuştu.  Delege seçimlerine Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, eski  dönemlerde ilçe başkanlığı yapan isimler de katılarak oylarını kullandı

78176146-805538556550794-8524971828668530688-o.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.