AK Parti Kağıthane'den Görkemli Açılış

AK Parti Kağıthane'den Görkemli Açılış

AK Parti Kağıthane Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, 2.bölge milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleşti

 AK Parti Kağıthane Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, 2.bölge milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleşti. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayları Markar Esayan, Durmuş Ali Sarıkaya, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av. Faruk Gökküş, Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kaya , meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanayi Mahallesi Büyükdere Caddesi üzerinde görkemli bir yer tutarak, görkemli bir açılış yapan Ak Partiler, açılışa gelen konuklara kokteyl verdiler. Milletvekili adayları ilçe başkanı Av Faruk Gökkuş ve Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın konuşmalarının ardından kurdele kesilerek Kağıthane SKM Merkezi hizmete sokuldu.


Erdem: "Ak Parti'ye Her Şeyi Söyleyebilirsiniz Ama Yapmadı Diyemezsiniz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem 2002 yılı öncesindeki Türkiye’yi hatırlatarak, "Siyaset gerçekten iflas etmiş, büyük vaatlerle gelenler ülkeyi perişan etmişlerdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem 2002 yılı öncesindeki Türkiye'yi hatırlatarak, "Siyaset gerçekten iflas etmiş, büyük vaatlerle gelenler ülkeyi perişan etmişlerdi. Bırakın yatırım yapmayı memurun maaşını verecek durumda değildi. AK Parti'ye her şeyi söyleyebilirsiniz. Ama yapmadı, yapamadı, beceremedi diyemezsiniz" dedi.


'BAŞKANLIK İÇİN 400 MİLLETVEKİLİ'

Açılışta vatandaşa hitap eden AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Durmuş Ali Sarıkaya, "Cumhurbaşkanı'na vermiş olduğunuz desteğin daha ötesi destekle başkan seçebilmek için sizden 400 milletvekili istiyoruz. Bizler sizlerin desteğiyle ne içerideki, ne de dışarıdaki kumpasçılara izin vermeyeceğiz.. Onların geleceğini karartmak isteyen bu şer odaklarına karşı, bu koalisyon meraklılarına karşı mücadele edeceğiz. Doğu'da silahla, terör örgütü propagandasıyla çalışıp, İstanbul'da, Marmara'da, Ege'de çiçek çocukları görüntüsü verenlere inanmayacağız" şeklinde konuştu.






Haberin Nabzı Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.