AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na kim getirilecek?

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na kim getirilecek?

30 Mart yerel seçiminden iki hafta sonra görevden alınan Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı için kamuoyu tarafından yakından tanınan birçok isim kulislerde dilden dile dolaşıyor.

 Bunlar arasında eski Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Aday Adayı Şems Çakıroğlu, eski Belediye Meclis Üyesi Cemil Özbalta, Salih Bayraktar, Muhammed Şirin ve Asiye Kocademir bulunuyor.

AK Parti İlçe Başkanlığı için partinin Ayazağa sorumlusu ve İstanbul Giresun Eğitimciler Derneği Genel Sekreteri Kocademir’in adı son günlerde sıkça konuşulmaya başlandı.

Kulağa gelen söylentilere göre AK Parti’lilerin büyük çoğunluğu kadın ilçe başkanı atanmasına sıcak bakıyor. Meclis üyeliği ve belediyede yöneticilik yapmış kişilerin geçen dönemlerde oldukça yıprandığı ve partiye bir ivme kazandırmayacağı da gelen duyumlar arasında.

İlçe Başkanlığı için adı ön plana çıkan kişiler arasında Salih Bayraktar’ın da ağırlık kazandığı belirtiliyor. AK Parti’nin önümüzdeki aylarda yapılacak cumhurbaşkanlığı ve gelecek yıl yapılacak genel seçim için Sarıyer’de hızla toparlanması için teşkilat üzerinde etkili bir başkanın görevlendirilmesi gerektiği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.