AK Parti Sarıyer’de heyecanlı bekleyiş

AK Parti Sarıyer’de heyecanlı bekleyiş

Salih Bayraktar’ın ilçe başkanlığına atanmasından sonra yeniden yapılanmaya gidilen AK Parti Sarıyer İlçe Yönetimi için hazırlanan liste İl Başkanlığı’na sunuldu. Listede yapılan tadilattan sonra yönetim kurulunun Genel Merkez’in onayı ile kamuoyuna açıkl

Salih Bayraktar’ın ilçe başkanlığına atanmasından sonra yeniden yapılanmaya gidilen AK Parti Sarıyer İlçe Yönetimi için hazırlanan liste İl Başkanlığı’na sunuldu. Listede yapılan tadilattan sonra yönetim kurulunun Genel Merkez’in onayı ile kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.


Hüseyin Özdemir’in görevden alınmasından sonra İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Salih Bayraktar önümüzdeki cumhurbaşkanlığı ve genel seçime güçlü ve dinamik bir ekiple hazırlanmak için hemen kolları sıvamıştı. Önce teşkilatı yakından tanımak için yoğun görüşmelerde bulunan Bayraktar kendine has yöntemlerle mülakatlar yapmıştı. Daha sonra parti üyeleri ve mahalle temsilcileri arasında temayül yoklaması gerçekleştiren Bayraktar, üzerlerinde hemfikir olunup, ilçe yönetiminde olması istenilen isimlerden oluşan bir liste hazırlamıştı. Bu listeyi geçtiğimiz hafta İl Başkanlığı’na sunan Bayraktar, yönetimini haftasonu kamuoyu ile paylaşmayı düşünürken, listede bazı değişiklikler söz konusu olduğundan açıklama bu haftaya sarkmıştı.


Salih Bayraktar’ın yönetim kurulu listesinde 30 Mart yerel seçiminde belediye başkan adayı olan Sabri Avcı ile Salih Güzel’in yanı sıra eski belediye meclis üyesi Cemil Özbalta’nın da bulunduğu öğrenildi.

AK Parti İlçe Başkanlığı yönetiminin bugün ya da yarın kamuoyuna açıklanması bekleniyor.


HALEF-SELEF BAŞKANLAR DÜĞÜNDE BULUŞTU

AK Partili Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ebru Tekin, iş adamı Fevzi Çetin ile dünya evine girdi. Esenler’deki Hotel Golden Way’da yapılan düğüne, Sarıyer siyasetinden çok sayıda önemli isim katıldı. Ak Partili Meclis Üyeleri Nurettin Çelik, Abdullah Erol Akkuş, Abdullah Akşahin ve Hicran Çelikyay da meslektaşlarını bu mutlu günde yalnız bırakmadılar. AK Parti Sarıyer İlçe Teşiklatı’ndan birçok kişinin de katıldığı düğünde, gelin ile damadın dansı büyük alkış topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.