Ak Parti Sarıyer'de Özdemir ile yola devam

Ak Parti Sarıyer'de Özdemir ile yola devam

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun da katıldığı uzun süren toplantıdan Sarıyer ve Şişli ilçelerinde mevcut ilçe başkanlarının görevine devam etmesi kara

AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı'nda bir süre önce ard arda istifalar yaşanıyordu. İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Hasan Aras, Bekir Karakuş, Gökşen Kılıç ile Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Turan görevinden istifa etmişlerdi süreç içerisinde.  

 
İLÇE BAŞKANI İLE DEVAM KARARI ÇIKTI
AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in de katılımıyla AK Parti İl Başkanlığı'nda bir toplantı gerçekleşti konuyla ilgili olarak. Toplantı sonucunda mevcut ilçe başkanı ile devam etme kararı çıktı. Ve kararın il başkanlığınca İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e tebliğ edildiği öğrenildi. Hüseyin Özdemir başkanlığındaki AK Parti İlçe Yönetimi geçmişte de görevden alınmış ve Özdemir yeniden atanmıştı bu görevine.     
 
ÖZDEMİR “İZLEME VE FİŞLEME” İDDİALARINA HEDEF OLMUŞTU 


CHP’li Sarıyer Belediyesi'nce yapılan “İzleme ve Fişleme” girişimi iddialarını içeren kamuoyu açıklamasında, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir de hedef olmuştu söz konusu iddialara. Ancak bu iddialar AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nca yapılan karşı bir açıklamayla yalanlanmıştı o günlerde.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.