AK Parti Sarıyer'de Salih Bayraktar tamam gibi

AK Parti Sarıyer'de Salih Bayraktar tamam gibi

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı için teklif götürülen isimlerden Salih Bayraktar’ın göreve olumlu baktığı ancak kafasındaki bazı soru işaretlerini gidermek için geniş bir yelpazede görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

İstanbul Ses haber ekibinin yaptığı araştırma ve görüşmeler sonucu Sarıyer İlçe Başkanlığı için AK Parti Genel Merkezi’ne 6 isim çağrıldığı, bunlardan en çok üzerinde durulan kişinin ise Salih Bayraktar olduğu ortaya çıktı.

AK Parti Sarıyer Teşkilatından bazı isimlerle yapılan görüşmelerde, ilçede iki yerel seçimden yenilgiyle çıkan partinin ivme kazanıp, önümüzdeki seçimlere daha güçlü bir kadroyla hazırlanabilmesi için hem yerel de hem de genel merkez nezdinde etkili bir ismin göreve atanması gerektiği, bunun için de en uygun kişinin Bayraktar olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili görüş belirten AK Parti’liler, ilçe başkanlığını bazı kişilerin çok istediğini, Salih Bayraktar gibi isimlere ise görevin verilmeye çalışıldığını belirtip, “İlçe başkanlığını isteyen kişiler, bu görevi almak için parti içinden ve dışından gelebilecek isteklere ya da yönlendirmelere karşı çıkamayabilirler. Ancak görev verilen kişi, bu tür taleplere karşı çıkıp, ekip kurma ve hizmet üretme konuklarında daha özgür davranabilir. Bu nedenle Salih Bayraktar’ın konumu daha uygun görülüyor. Son anda bir sürpriz olmazsa Salih Bayraktar yeni ilçe başkanı olarak atanacak” dediler.

Bayraktar’ın ilçe başkanlığı için “tamam” dediği anda kamuoyuna Cuma günü açıklama yapılacağı ifade edildi.

Bu arada Salih Bayraktar AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı olarak atandığı takdirde bu göreve talip olanlardan Sabri Avcı ve Salih Güzel gibi isimlerin de yönetim kurulunda yer alabilecekleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.