Ak Parti Sarıyeri almaya kararlı

Ak Parti Sarıyeri almaya kararlı

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, yeni yönetim listesinde Şişli’den Ayazağaya bağlanan, Ayazağa’dan 8 kişi alarak Sarıyeri alma hesabı yapıyor.

Şişli belediye başkanı Mustafa Sarıgül’ün kalesi olarak bilinen, Ak Parti oylarının çoğunlukta olduğu, Sarıyer’e yeni dâhil olan Maslak, Ayazağa ve Huzur Mahallelerinden.  AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir 8 kişi yönetime alarak Sarıyeri belediyesini CHP alma hesapları yaptı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir yaptığı listede, Cengiz Tekin, Osman Yılmaz, Selçuk Bozkır ve Asiye Kocademir’e asil liste olan ilk 30’da, Şükran Çakır, Necati Yarlığan, Osman Servi ve Abdullah Karaman’a da yedek listede yer verildi.
İlçe başkanı Hüseyin Özdemir yaptığı kısa açıklamada,” Biz Sarıyer’i almaya and içmişiz. Tüm teşkilat olarak AK Partiliyim diyen her nefer buna and içmiştir. Genel Merkezimiz, İl Başkanlığımızla beraber teşkilat yapısı ve gönül bağı çerçevesinde tecrübe, huzur ve ahengin bir araya geldiği bir liste oluşturduk. Sarıyer’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.