AKAGİM’DE E-TİCARET EĞİTİMLERİ

AKAGİM’DE E-TİCARET EĞİTİMLERİ

90’lı yıllarla birlikte az sayıdaki şirketin yönlendirdiği e-ticaret, artık hemen her şirketin ve kişinin kolaylıkla dâhil olabileceği bir noktaya taşındı.

 

90’lı yıllarla birlikte az sayıdaki şirketin yönlendirdiği e-ticaret, artık hemen her şirketin ve kişinin kolaylıkla dâhil olabileceği bir noktaya taşındı. Salgınla birlikte de ticari yaşamın en sıcak gündemi haline geldi. Ataşehir Belediyesi,  “Hedef kitleme kolay ve etkili bir şekilde nasıl ulaşabilirim, işletmemi markalaştırıp, mevcut müşterimin ilgisini hangi yolla yükseltebilirim” diyenler için “E-Ticaret” eğitimleri başlatıyor.

Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi (AKAGİM) tarafından yürütülen programda e-ticaretle ile ilgili tüm süreçlerin, kullanılan araçların ve platformların öğretilmesi amaçlanıyor. Katılımcılar, dijital alandaki bütün sürece hâkim olarak, e-ticaret ile ilgili tüm alanlarda bilgi sahibi olacak.

Eğitim programı kapsamında; Facebook ve Instagram üzerinden satış, ETSY eğitimi, sosyal medya, reklam ve içerik yönetimi konularında da seminerler düzenlenecek.

E-ticaret alanında kariyer yapmayı düşünen veya bu alanda kendini geliştirmek isteyen kişilerin katılacağı program 9 Mayıs’ta başlayacak, 7 Haziran’da son bulacak.

PROGRAM İÇERİĞİ:

*E-Ticaret Girişimciliği

*E-Ticarete Giriş

*E-Ticaret Sitesi

*Tedarikçi Yönetimi

*Dijital Pazarlama ve Satış

*Müşteri Hizmetleri Yönetimi

*Pazar Yerlerinde Satış

*E-İhracatta Temel Bilgiler

*E-Ticaret Yasal Mevzuatlar

SÜRE VE GÜNLER:

Programın Süresi: 5 hafta

Toplam Ders Saati: 60 saat

Program Günleri: Pazartesi- Salı- Çarşamba

Ders Saatleri: 09.30-13.30

ryavdjglrubmwovlo2exk9yt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.