AKAGİM’DEN HIZLANDIRILMIŞ EĞİTİM KAMPI

AKAGİM’DEN HIZLANDIRILMIŞ EĞİTİM KAMPI

Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi’nde yeni eğitim dönemi kayıtları başladı. 12 haftalık hızlandırılmış eğitim kampında girişimci kadı..

Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi’nde yeni eğitim dönemi kayıtları başladı. 12 haftalık hızlandırılmış eğitim kampında girişimci kadınlara farklı alanlarda eğitimler verilecek.

Kadınların sosyo-ekonomik hayattaki konumunun güçlendirilmesi amacıyla birçok projeye destek veren Ataşehir Belediyesi, 2017 yılında faaliyete geçirdiği Ataşehir Kadın Girişim Merkezi’nde, tüm genç ve yetişkin kadınları iş kurma ve işletmelerini geliştirme sürecinde desteklemeye devam ediyor.

Bu kapsamda AKAGİM’de girişimci kadınlar için hızlandırılmış yeni dönem eğitim programı kayıtları başladı.

12 haftalık hızlandırılmış eğitim kampında; “Zenginleştirilmiş Girişimcilik Eğitimi”, “Yönetim Becerilerini Geliştirme Eğitimi, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” ve “Mentorluk” hizmeti verilecek.

Eğitimler sonrası mezun girişimcilerle iş planı hazırlama atölyesi yapılacak. Girişimcilerin eğitim süresince hazırladıkları iş planının KOSGEB mevzuatına uygun hale getirilmesi sağlanacak ve ayın zamanda girişimcilere iş planı sunum teknikleri anlatılacak.

Girişimciler ihtiyaçları dâhilinde randevulu olarak mentorlarla çalışabilecek. Eğitimlerin ardından iş fikirlerini geliştiren girişimciler, kuluçka programında, alanında uzman mentor takımları ile yatırımcı sunumuna hazırlanacaklar. Her kamp dönemi 224 saatlik mentorluk görüşmesiyle desteklenecek.

Kamp döneminde girişimcilere; iş fikri geliştirme, işletme geliştirme, şirket kuruluş süreçleri, hukuk, finans, tasarım odaklı düşünme, dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi gibi alanlarda hem eğitimler verilecek hem de bu alanlarda beceri kazanmaları sağlanacak.

Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi yeni eğitim kamp programı hakkında detaylı bilgi ve kayıt yaptırmak isteyenler (en az iki kişilik ekipler halinde) AKAGİM’e başvurabilirler.

 

Adres: Atatürk Mahallesi Meriç Caddesi 2/3 Ataşehir/İstanbul

Telefon: 0(216) 570 50 00 Dahili ( 5710 - 5740 - 5707)


Kaynak: Ataşehir Belediyesi


























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.