AKÇEŞME VE YEMENİCİLER SOKAK’TA SON İFTAR

AKÇEŞME VE YEMENİCİLER SOKAK’TA SON İFTAR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Akçeşme ve Yemeniciler Sokak’ta verdiği iftar yemeğinde esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, mahallelerde verdiği iftar yemeklerinin sonuncusunu Akçeşme ve Yemeniciler Sokak’ta gerçekleştirdi. Esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Işıklar, iftar öncesinde ve sonrasında hemşerileriyle sohbet etti.

 

IŞIKLAR: “BU FOTOĞRAFI VERDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Işıklar iftar yemeğinde gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: “Bu mukaddes ayımızın, yüzyıllardır var olan o güzel geleneklerimizin bizim için ne anlama geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Şunu söylemeden edemeyeceğim bu iki sokağımızda burada oturan yüzlerce hemşerimiz kadın, erkek, çoluk çocuk, İslam coğrafyasında 59 tane ülkeden sadece bir tanesinde böyle hep beraber olabiliyorlar, o da Türkiye Cumhuriyeti..! Bu fotoğrafı sadece bu cumhuriyette görebilirsiniz. Biz birbirimizin tamamlananıyız, birbirimizin karşıtı değil, birbirimizin parçasıyız. Bizi Silivri’de büyük bir aileye dönüştüren, bizi büyük bir aile yapan bu hoşgörü ortamı bunu sağladığınız için, bu akşam bu fotoğrafı verdiğiniz için hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık, yaklaşan Ramazan Bayramınızı gönülden kutluyorum nice bayramlara, nice ramazanlara böyle coşku içerisinde birlik içerisinde, huzur içerisinde gireceğiz inşallah.”

 


Kaynak: istanbulses / Silivri






























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.