AKOM SABAHA KADAR ALARMDAYDI

AKOM SABAHA KADAR ALARMDAYDI

Sabaha karşı Avrupa yakasının Batısında ve Anadolu yakasının tamamında etkili olmayan başlayan yağmurun, akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. AKOM’dan yapılan açıklamada, yarın da etkisini sürdürecek yağışlı hava sebebiyle bazı bölgelerin yer yer saatte 100 kg üzerinde yağış alabileceği belirtildi. İstanbulluların dikkatli olmaları mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları istendi.

İBB EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

İBB birimleri bugün de sahada alarm durumunda görev yapmayı sürdürecek. İtfaiye,İSKİ, Yol Bakım,Atık Yönetimi , İSTAÇ , Zabıta,Park Bahçeler, İBB Trafik,Halkla İlişkiler, İşletmeler (Lojistik) Sosyal Hizmetler, Veteriner Hizmetleri, İGDAŞ,İETT,Metro İstanbul ekipleri görevlerinin başında olacak.

OLUMSUZLUKLARA ANINDA MÜDAHALE EDİLİYOR

İtfaiye 234 motopomp (su tahliye makinası), 586 dalgıç pompa ile İSKİ ekipleri 86 motopomp, 2 sel modülü, yol bakım ekipleri 92 motopomp, park bahçeler ekipleri de 10 motopompla olumsuzluk yaşanan noktalara müdahale ediyor.

NELER YAPILDI, NELER YAPILIYOR?

Gece boyu ve bu sabah aralıksız çalışan ekipler mangal ve su giderlerinin tıkanmasını önlemek için sürekli temizlik yaptı. Otoyol ve bağlantı yolları kenarları temizlendi, giderler açıldı. Mazgallar temizlendi. Alınan tedbirler sonuç verdi. İstanbul geleninde aralıksız yağışa rağmen ciddi bir sıkıntı yaşanmadı.

ugezl9zxmowajkrisndbc34y.jpg

umhifvkgsdIagoeqm4adr16n.jpg

rm0pejaypnI4knwl3ufszs5c.jpg

7ovjgh524tty0xduijknoIr6.jpg

v4zbmw6oshbp7auswcIlegtd.jpg

dg4kbpzpirhIcl0zysr71jo5.jpg

58rv9pqy1etuldm4pzjilfIr.jpg

cvxyzfmd1idkpgsecbuaq3no.jpg

xbfley5emh7ajc9hd0krvrts.jpg

c3wntxmuwate9qIjshgkknrg.jpg

6xx42kzpwsdw0znevcjuoyis.jpg

uqiseyIyjobxpbkvwewgltj5.jpg

8ybabqftuizp5pjhxfv4ce0d.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.