AKPOLAT'TAN ÖĞRETMENLERE ÖZEL HEDİYE PAKETİ

AKPOLAT'TAN ÖĞRETMENLERE ÖZEL HEDİYE PAKETİ

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle belediye bünyesinde ve devlet okullarında görev yapan öğretmenlere hediye paketi verecek.

Bu sene pandemiden dolayısı 24 Kasım Öğretmenler Günü diğer yıllara göre buruk geçecek. Covid-19 tedbirleri nedeniyle uzaktan eğitiminin devam ettiği bugünlerde öğrenciler her yıl olduğu gibi öğretmenleriyle okulda buluşamayacak.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da salgında her daim öğrencilerinin yanında olan öğretmenleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayacak. 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde saat 09.15’te Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleşecek. Başkan Akpolat, ilçe sınırlarında ve Beşiktaş Belediyesi bünyesinde görev yapan öğretmenlere içerisinde 4gb internet, ajanda, kalem ve Başkan Rıza Akpolat’ın mektubunun da bulunduğu çevre dostu şık bir hediye paketi verecek.

Başkan Akpolat: Yarınlarımızın mimarı olan tüm Öğretmenlerimizin Günü’nü kutlarım

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleriyle kutladı:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.