AKŞENER: "BU DÜKKANLARA GELMEDEN BU ÜLKE YÖNETİLEMEZ"

AKŞENER: "BU DÜKKANLARA GELMEDEN BU ÜLKE YÖNETİLEMEZ"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini Iğdır merkezde sürdürdü. "Bu dükkanlara gelmeden bu ülke yönetilemez” diyen Akşener, esnafın şikayetlerini dinledi.

İYİ Parti Genel Başkanı , Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini Iğdır merkezde sürdürdü. "Bu dükkanlara gelmeden bu ülke yönetilemez” diyen Akşener, esnafın şikayetlerini dinledi.

Meral Akşener, bugün Iğdır'da esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Akşener’in ziyaret ettiği bakkal dükkanında konuşan esnaf, “Gelen fazla faturalar; su, doğalgaz, elektrik bunlar bizi bitirmekte. Mesela Bağ-Kur. Bağ-Kur çok yüksek. Binin üzerinde ödemekteyiz” dedi. Bakkalda çalışan diğer vatandaş da “Şu anda bu dükkana ayda 450 TL elektrik parası gelmiş. Kira 20 metrekareye 28 bin lira zaten kira ödüyoruz. Çok zor durumdayız” diyerek yaşadıkları zorluğu anlattı.

"TÜRKİYE'Yİ GEZDİRİRİM"

Akşener'in ziyaret ettiği bir diğer esnaf, “İşler nasıl?” sorusuna, “İşler kötü. Şu an işlerimiz çok kötü. Elektrik faturaları, banka borçları, kredi kart borçları; şu an işler kötü” dedi. İki çocuğu olduğunu ve geçinemediğini söyleyen esnaf, artan fatura ile giderler nedeniyle kötü durumda olduklarını belirtti. Akşener, “Bu dükkanlara gelmeden bu ülke yönetilemez. Hazine Bakanı ile özellikle Maliye Bakanını, ben altı ay diyorum da arkadaşlar, "Üç ay yeter" diyor. Gezdiririm, biliyor musunuz? Türkiye'yi, benim yaptığımı yaptırırım. Bu dükkanlara girdiririm, gerçekten ne olup bittiğini öğrenir, ondan sonra bakanlık sandalyesine oturturum” diye konuştu. Telefon dükkanı işleten esnaf, vatandaşların alım gücü olmadığı için yurt dışı (kaçak) telefonu almak istediğini belirtti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.