AKŞENER: "CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMADIĞIMA PİŞMAN DEĞİLİM”

AKŞENER: "CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMADIĞIMA PİŞMAN DEĞİLİM”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Cumhurbaşkanı adayı olmadığıma pişman değilim.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Cumhurbaşkanı adayı olmadığıma pişman değilim. Samimiyetimin anlaşılması için bazı şeyleri istemiyorum. Feragatte bulunmam gerekiyordu, bulundum. Buraya adayım demek pazarlık konusu değil. ‘Kadın bir şey istemiyor buraya bir bakmak lazım’ desinler istiyorum” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, bugün Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı. Meral Akşener, şunları söyledi:

"CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMADIĞIMA PİŞMAN DEĞİLİM”

Cumhurbaşkanı adayı olmadığıma pişman değilim. Samimiyetimin anlaşılması için bazı şeyleri istemiyorum. Feragatte bulunmam gerekiyordu, bulundum. Buraya adayım demek pazarlık konusu değil. ‘Kadın bir şey istemiyor buraya bir bakmak lazım’ desinler istiyorum.

“MUHALEFETİ TEMSİL EDEN ONLARA NEFES ALDIRAN KURUMLARIN KAPATILMASI SORUN"

(RTÜK’ün Tele 1’e verdiği ceza, İYİ Parti’nin RTÜK üyeliği): Yazık. İstibdat yasası çıktı. 3 grup konuşmama sırf bu yasayı koydum. Muhalefeti temsil eden onlara nefes aldıran kurumların kapatılması sorun. Fakıbaba milletvekilliğinden de istifa ederek ayrıldı. Saygı duyduğum bir iş. Bizim iki Gup Başkanvekilimiz Sayın Şentop'a bir yazı yazdılar. Bakalım ne olacak. Hukuk, demokrasi onu gösteriyor. ‘Bu bizim hakkımız’ yerine getirilecek.

(EYT): EYT konusunda çalışma yaptık. Yarın görüşeceğiz. Konuyu gündemde tutulmasını yardımcı oluyoruz. ‘Seçime giderken Erdoğan bunu yapar mı’ gibi bir talepleri de var, destek olacağız. 3600'ü de içine koyalım. AKP çözmezse biz çözeceğiz.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.