AKŞENER, DAVUTOĞLU'NE EVİNDE ZİYARET ETTİ

AKŞENER, DAVUTOĞLU'NE EVİNDE ZİYARET ETTİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Ankara'da Kızılay esnafını ziyaret edip, alışveriş yaptı. Bir esnafın kendisini içeri davet etmesi üzerine Davutoğlu, "Misafirimiz var, ona yetişeceğiz, yoksa girerdik" dedi.

Davutoğlu, Akşener'in kendisini evinde ziyaret ettiğini belirterek, "Sayın Akşener'e bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Kendisiyle keyifli bir sohbet imkanı bulduk" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Kızılay esnafını ziyaret edip, alışveriş yaptı. Bir esnafın kendisini içeri davet etmesi üzerine Davutoğlu, "Misafirimiz var, ona yetişeceğiz, yoksa girerdik" dedi. Davutoğlu, Akşener'in kendisini evinde ziyaret ettiğini belirterek, "Sayın Akşener'e bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Kendisiyle keyifli bir sohbet imkanı bulduk" dedi.

Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile Bilkent'ten metroya binerek Kızılay'a geldi, esnafın sorunlarını diledi. Yaklaşık 5 saatlik esnaf ziyareti sonrası Davutoğlu, bir vatandaşın içeri davet etmesi üzerine, misafirinin olduğunu ve yetişmesi gerektiğini söyledi. 

Davutoğlu, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisini evinde ziyaret ettiğini belirtti. Akşener'e ziyaret için teşekkür eden Davutoğlu, "Kendisiyle keyifli bir sohbet imkanı bulduk" dedi. ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.