AKŞENER'DEN,KARAKOL AÇILIŞINA GELMEYEN EMNİYETE ELEŞTİRİ

AKŞENER'DEN,KARAKOL AÇILIŞINA GELMEYEN EMNİYETE ELEŞTİRİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Gürpınar Polis Merkezi Amirliği’ni de içeren toplu açılış törenine katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Gürpınar Polis Merkezi Amirliği’ni de içeren toplu açılış törenine katıldı. Akşener, açılışa, bürokrasiden katılım olmamasına tepki gösterdi ve “Bu arkadaşların gözünü ne perdeledi ben bilmiyorum akla uygun değil, siyasete uygun değil. Siyasetin öznesi insan o insanın iradesinin sonuçlarına saygı duymadığın da ne yaşadığı malum. Bu salonda bu iki açılışta herhalde emniyeti temsilen bir tek ben varım netice itibariyle eski İçişleri Bakanıyım” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Beylikdüzü Belediyesi tarafından Adnan Kahveci Mahallesi'nde düzenlenen Gürpınar Polis Merkezi Amirliği ve Mevlana Cami Müftülük, Kuran Kursu ve Taziye Evi açılış töreninde konuştu. Törene CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Akşener, açılışa, bürokrasiden ve Millet İttifakı dışındaki partilerden katılım olmamasını eleştirdi. Akşener, “Bu arkadaşların gözünü ne perdeledi ben bilmiyorum akla uygun değil, siyasete uygun değil. Siyasetin öznesi insan o insanın iradesinin sonuçlarına saygı duymadığın da ne yaşadığı malum” dedi. Akşener şunları söyledi:

BU SALONDA EMNİYETİ TEMSİLEN BİR TEK BEN VARIM: Siyasetin öznesi, çalışanı, gönüllüsü, hizmet edileni, oy vereni insan; gıcıklık yapanı da insan. Hizmet için milletin parasıyla devletin kurumlarına binalar yapıyorlar. O binaların teslimi esnasında, devletimizi temsil eden bürokrasiden valilik, emniyet müdürlüğü, müftülük, diğer siyasi partilerin temsilcileri yok. Şunu söylemek istiyorum, bu milletin de inanılmaz bir feraseti var, öyle bir feraseti var ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde bu salondaki herkes elinden gelenin en fevkinde çalıştı. O çalışmanın birinci fazında o milletin terine, emeğine, oy verenin iradesine çok büyük bir saygısızlık yapıldı. Sonra bu milletin irfanı devreye girdi ve o iradeye uzanan ele öyle bir şamar gitti ki sesi her yerden duyuldu de. Bu arkadaşların gözünü ne perdeledi ben bilmiyorum akla uygun değil, siyasete uygun değil. Siyasetin öznesi insan, o insanın iradesinin sonuçlarına saygı duymadığın da ne yaşadığı malum. Bu salonda bu iki açılışta herhalde emniyeti temsilen bir tek ben varım netice itibariyle eski içişleri bakanıyım.

KADER GÜLECEK İNŞALLAH: Buradaki tutumdan dolayı çok üzgünüm. Siyasetçi, siyasetçi ile rekabet edebilir bunlara saygı duyarız ama şu eyleme… Millet, devlet ve arada seçilmiş bir belediye var… Ona karşı takınılan tavrın doğru olmadığını milletimiz görür. Bu bölgenin insanı inanılmazdır. Hiçbir şeyi unutmazlar. İyiliği de unutmazlar, gıcıklığı da unutmazlar. Rahmetli anam derdi ki, ‘kızım üzülme, kul kurar, kader gülermiş’. Kader gülecek inşallah. Hayırlı olmasını, devamının gelmesini diliyorum.”

AKŞENER'DEN,KARAKOL AÇILIŞINA GELMEYEN EMNİYETE ELEŞTİRİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.