Aladağ’da Halkın Umudu Zeydan Karalar

Aladağ’da Halkın Umudu Zeydan Karalar

 

Özellikle hafta sonları kırsaldaki birilçeyi köy köy gezerek halkın ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görüp dinleyen AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu hafta sonu beraberindeki heyetlebirlikte Aladağ ilçesinde Akören, Uzunkuyu, Mazılık, Gireğiyeniköy, Masiret,Başpınar, Dölekli, Soğukoluk, Kökez, Kıcak, Büyüksofulu, Posyağbasan köylerinigezdi.

Gittiği her noktada halkla sohbet eden,sorun ve talep dinleyen Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın dört bir yanını, oyhesabı yapmadan, seçim zamanı olup olmadığına bakmadan gezdiklerini, halkla biraraya geldiklerini söyleyerek, mezarlık bakımı, onarımı, cami bakımı, onarımıda dahil, neye ihtiyaç varsa olanaklar doğrultusunda hizmet verildiğini, destekolunduğunu söyledi

“TEK UMUDUMUZ SENSİN ZEYDAN BAŞKAN”

AdanaBüyükşehir Belediyesi Aladağ Kişisel Gelişim Kursu’nu ziyaret eden, ilçemerkezinde esnafla bir araya gelen, Yapımı süren Aladağ Atık Su Arıtma Tesisindeinceleme ve denetlemelerde bulunan Başkan Zeydan Karalar, halkın sevgigösterileriyle karşılandı. Aladağ’da yediden yetmişe halkın bağrına bastığı,çiçek verdiği, sarıldığı ve büyük ihtimamla ağırlayıp ikramlarda bulunduğuBaşkan Zeydan Karalar için “Tek umudumuz sensin Zeydan Başkan” pankartı daaçıldı. 

Bölgede 20yıldır, 30 yıldır yapılmayan işlerin kendisinden beklendiğini ve bunun gereklerininyerine getirildiğini, önümüzdeki süreçte hizmet ivmesinin yükseleceğini belirtenBaşkan Zeydan Karalar, ihtiyaçlar doğrultusunda yeni yol, altyapı, suhizmetlerinin yapılacağını belirtti.

BELEDİYEDE BİR ÇOK GİRDİNİN FİYATI 6 KATARTTI

Çok zor şartlardaçalıştıklarını, enflasyon nedeniyle, hizmet ederken harcanan paranın birçokkulvarda 4-6 katına çıktığını ancak halkın parasını doğru kullanarak kaynakoluşturduklarını anlatan Başkan Zeydan Karalar, geliri olmayan, evde çalışanıbulunmayan vatandaşlara en kısa sürede halk kart verileceğini, bu konudakadınlara öncelik tanınacağını ifade etti.

AdanaBüyükşehir Belediyesi’ndeki görevlerine, özellikle kırsalda yol ve susorunlarını, diğer problemleri, ihtiyaçları azaltarak devam ettiklerinivurgulayan Başkan Zeydan Karalar, yüksek enflasyonun vatandaşı çok zor durumdabıraktığını söyledi.  Adana BüyükşehirBelediyesi’ni 3 yılda bataktan çıkardıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, Milletİttifakı iktidarında ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduğunda ülkenin sorunlarınınçözüleceğini ifade etti.

BELEDİYELERDEKİ BAŞARI ÜLKE GENELİNDE DEYAKALANACAK

Aladağ’dagittiği her noktada halkın kendilerine büyük ilgi gösterdiğini ve umutbağladığını bildiren Başkan Zeydan Karalar, 3 yılın ardından ilk kez altyapı vediğer ihtiyaçlarla ilgili hizmet sözü verebilecek hale geldiklerine dikkatçekti.

Borcu gelirinin4 katı olan bir belediyede işleri 3 yılda düzelttiklerini, CHP’li 11 BüyükşehirBelediyesi’nde efsane işlere imza atıldığını, destanlar yazıldığını kaydedenBaşkan Zeydan Karalar,  Milletİttifakı’nda da, ülke genelinde aynı ekonomik başarının yakalanacağının altınıçizdi. 

a8Ighgmuklrephel4dtcvfub.jpg

ytxosuq3dywgo71bq9vgzhfr.jpg

tdzfx3hwaglkyce1sqboejzl.jpg

alshwmek2oIwrh0qz1p5bkoc.jpg

wfp8idn5rvlwfkzm2gsumtlq.jpg

dnxqcjroesywbhpcsf83ueaI.jpg

fy3uk8zdwrm5dv61z9btje7c.jpg

kctnth7zukvrdjpquredwh4y.jpg

avk0rsgmn6abljf1ysb4u8pl.jpg

pzhu31adfsb9art47xxu5odj.jpg

quuldaopxm4zkhvnrqInh1yx.jpg

vuaweat96m4fljcji0hrylxf.jpg

x1nuzIwaj2m3sc5e8blshfpo.jpg

sipqIrmgbsgzkehn5uj9jfaa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.