Aladağ’ı Köy Köy Gezen Başkan Zeydan Karalar, 30 Öğrencilik Misafirhanenin Açılışını Yaptı

Aladağ’ı Köy Köy Gezen Başkan Zeydan Karalar, 30 Öğrencilik Misafirhanenin Açılışını Yaptı

Başkan ZeydanKaralar, “Güçlü ve sarsılmaz hale getirdiğimiz bütçemizle halkımıza hizmetediyoruz.”

Aladağ ilçesinde çoksayıda köyde halkla buluşan Başkan Zeydan Karalar, yüksek öğrenime önemli katkısağlayacak Aladağ Misafirhanesi’nin açılışını da gerçekleştirdi. Başkan ZeydanKaralar, 24 Aralık günü köy ziyaretlerini sürdürecek ve Atık Su Arıtma Tesisi,çok amaçlı salon ile 3 köprünün açılışını yapacak.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aladağilçesinde çok sayıda köyü, bürokratlarıyla birlikte ziyaret ederekvatandaşlarla buluştu. 23 Aralık Cumartesi günü Aladağ’ın Eyner, Boztahta,Topallı, Akören, Uzun Kuyu, Mazılık, Gireği Yeniköy ve Kabasakal köyleriniziyaret eden Başkan Zeydan Karalar Aladağ Sinanpaşa Mahallesi’nde yükseköğrenim gören öğrenciler için yapılan Aladağ Misafirhanesi’nin açılışını yaptı.

ŞEHİTLERE ALLAH’TANRAHMET DİLEDİ

Ziyaret ettiği köylerde son derece sıcak ve içtenkarşılanan, vatandaşlarla sohbet edip, sorun  ve istekleri dinleyen Başkan Zeydan Karalar,  terörle mücadelede şehit düşen kahramanaskerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, sabır,yaralı askerlere acil şifalar diledi.

ALADAĞ’A KİMSENİNYAPAMADIĞI KADAR HİZMET GÖTÜRDÜK

Aladağ’a kimsenin yapmadığı kadar hizmet götürdüklerinisöyleyen Başkan Zeydan Karalar, yapımı süren bir iki nokta hariç asfaltsız yolbırakmadıklarını, 24 Aralık 2023 tarihinde ise ilçenin tarihi bir sorununuçözmek üzere Atık Su Arıtma Tesisi’nin açılışını yapacaklarını söyledi.

ŞİMDİ BÜTÇEMİZ GÜÇLÜVE SARSILMAZ…

Başkan Zeydan Karalar sözlerini şöyle sürdürdü: “Tufanbeyli’denKarataş’a, İmamoğlu’dan Pozantı’ya, Karaisalı’ya kadar girmediğimiz,dokunmadığımız köy yok. Ben yapılan işleri yerinde görmek, halkımla birlikteolmak ve eksikleri birinci ağızdan dinlemek istiyorum. Bu yüzden bütün kadromlageliyorum. Biz görevi devraldığımızda aldığımız büyük borç yüküne, pandemiye vedepreme rağmen, Adana’nın bütçesini güçlü, sarsılmaz bir hale getirdik. Artıkhizmet edebilmek için borçlanmamız gerekmiyor. Biz geldiğimizde 4 liraborcumuz, 1 lira gelirimiz vardı. 2024’de 4 lira gelirimiz 1 lira borcumuzolacak. Nereden nereye geldik. İki büyük alt geçit yaptık, üçüncüsünü açacağız,çocuklar yatağa aç gitmesin diye günde 5 bin kişiye yemek verecek bir aşeviyapıyoruz, kreşler açtık, yenilerini açıyoruz, 111 otobüs aldık, 300 işmakinesi aldık, 5 yeni bulvar açtık, 197 bulvar ve caddeyi yeniledik vebunların hiç birisi için borçlanmadık. 21 noktada yağmur suyu isale hattıyaptık ve 3 kritik noktada daha yapacağız, sadece Sarıçam’da 64 köye sağlıklısu götürdük, 5 bin konutluk TOKİ evleri de dahil birçok yerleşim biriminin suproblemini çözdük, Yedigöze Barajı’ndan su getirmek için çok önemli birprojenin temelini attık. Gönlüm kalbim sizinle. Benim yüreğim Adana’ya hizmetleçarpar.”

ALADAĞ MİSAFİRHANESİ İLEEĞİTİME ÖNEMLİ KATKI

Başkan Zeydan Karalar köy ziyaretlerinin ardından AladağSinanpaşa Mahallesi’nde yapılan Aladağ Misafirhanesi’nin açılışını, öğrenciler,konuklar ve Aladağ halkı ile beraber yaptı. Misafirhane’de ÇÜ Aladağ MeslekYüksekokulu’nda okuyan 30 öğrencinin kalacağını belirten Başkan Zeydan Karalar,“İlçede bir yüksek okulumuz var. Öğrencilerimiz burayı yazmıyorlardı. Yazsalarda kazandıklarında gelemiyorlardı. Onlar için misafirhane yaptık. Şimdi hemdışarıdan gelen öğrencilerin hem de Aladağlı evlatlarımızın okumasınısağlıyoruz” dedi.

ÇÜ Aladağ MYO Ormancılık Bölümü Öğrencisi Hüdai Efe Gök,Başkan Zeydan Karalar’a, misafirhane hizmetinden dolayı teşekkür etti.

24 ARALIK’TA 3 ÖNEMLİAÇILIŞ DAHA VAR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 24 Aralık2023 Pazar günü de Aladağ ilçesinde köy ziyaretlerini sürdürecek 3 önemliaçılış daha yapacak.

Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nceyapılan Aladağ Atık Su Arıtma Tesisi, 3 köprü ve çok amaçlı salonun açılışlarınıMansurlu, Gerdibi ve Dölekli mahallelerinde gerçekleştirecek.

8krfen4pvjxlq6oc1ulz3m9k.jpg

vzdo2lvih98gqhm67lIfk5mj.jpg

ee1yyd7gm0fljwknvqbrowhx.jpg

nvqsI4rvrflbtaz8ty20ixu3.jpg

df3ov2ek5xbalitInbqmh6ok.jpg

z5l01sqaopIri48gkoj9zfxv.jpg

zcbpc1ukqprjwuskyaamxhbg.jpg

7bqtdr2fbyglnzjpz0kuam3x.jpg

l4y6vfh9vmhIxrxriccgbqju.jpg

zb5sbun8xycwvdofzfgaleth.jpg

psnfohxocvg4lkj83qlfgrwd.jpg

ua0kberybdco7c5fwahgjIhn.jpg

93ixbr4s2nvudt5mkeyehgxt.jpg

c79u0nfryvbeywtq8psndu21.jpg

gtrqb2s0vdzkmvflsid7weyp.jpg

xsmz9rgixasqytnbgcf10fwv.jpg

utxzh5b3t2sc8azceojIk6ko.jpg

0uduvmzpyq2jelgn8fo3ltdk.jpg

weknjlhs1bnpqu3c5b7rycoo.jpg

muaf7wxtwp1rlcnld3esbv2d.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.