Ali Karabucak Koşusu'nu Mind And Life kazandı

Ali Karabucak Koşusu'nu Mind And Life kazandı

4+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 1400 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

Koşuyu, Melis Kurtel Emin'in sahibi ve Moz. Org. San. Tic. A.Ş'nin de yetiştiricisi olduğu Mind And Life (Captain Rio - Distortress / Distorted Humor) jokeyi Müslüm Çelik idaresinde kazandı. Bilal Şimşek'in antrene ettiği al at bu galibiyetiyle kariyerindeki 9'uncu birinciliğini kazanmış oldu.

6 safkanın start aldığı yarışta Prenses Sylvester (Mr. Owen - Lady Sylvester / Elusive Quality) ikinci olurken, Speedy Eda (Dutyfree - Stella Gold / Strike The Gold) üçüncü, Continuous (Kaneko - Chantalle Rua / Mountain Cat) dördüncü ve Guillotine (Marcavelly - American Billion / Unaccounted For) de beşinci oldu.

Koşunun galibi Mind And Life için bitiriş derecesi 1.25.39 olurken, farklar ise 1,5 Boy - 6,5 Boy - Burun - 5,5 Boy şeklinde oluştu.

Ali Karabucak

Türkiye Jokey Kulübü’nün eski başkanlarından H. Basri Karabucak’ın babası olan Ali Karabucak, Çukurova Bölgesi’nin önde gelen at yetiştiricilerinden biri olarak yarışçılığımızın gelişmesine katkılarda bulundu. Ali Karabucak’ı anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

ra0zgt3cyvlvp8m5kglf2dn6.jpg

y5fnd8d36bvuobioxwcuIghz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.