Ali Kılıç'dan ‘Adalet Yürüyüşü'ne Destek

Ali Kılıç'dan ‘Adalet Yürüyüşü'ne Destek

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, adalet Yürüyüşü'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdü. Kılıçdaroğlu ve parti kurmayları ile birlikte yan yana adalet için yürüyen Başkan Ali Kılıç, bu onurlu yürüyüşün mutlak suretle başarıya

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamu vicdanının rahatsız olduğu bir dönemde adalet yürüyüşünü başlattığını belirterek, kendisinin de bu yürüyüşe destek verdiğini söyledi.  Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç, “Bu ülkede hukuksuzluğun, adaletsizliğin ve anti demokratik uygulamaların sonu gelmiyor. Bunların karşısında bu onurlu duruşu sergilemek üzere hep beraber arkadaşlarımızla buradayız. Çok harika bir tablo. Baktığınız zaman binlerce insan adalet yürüyüşüne destek vermek için burada. Ben bu yürüyüşün mutlak suretle başarıya ulaşacağına inanıyorum” dedi.

Ankara Güvenpark’ta başlattığı adalet yürüyüşünün ilk adımından itibaren liderleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayacaklarını söylediklerini anımsatan Başkan Ali Kılıç, “Adalet herkes için gerekli” diyerek yürüyüşü sonuna kadar destekleyeceklerine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.