Ali Rıza Doğaner, “Altın değerindeki yerler Kâğıthane’de”

Ali Rıza Doğaner, “Altın değerindeki yerler Kâğıthane’de”

Altını başka yerde aramaya gerek yok altın değerindeki yerler Kâğıthane’de diyerek yatırım yapmak için Kâğıthane’yi öneren Altın Emlak, Miva Residence Konut Projesi yetkili tek satış temsilcisi diğer projelerde de uzman danışman kadrosu ile aktif pazarl

23 ilde 115 Temsilciliği bulunan emlak sektörünün tamamı yerel sermayeli en güçlü franchisee zinciri olan Altın Emlak Ailesi 2018 yılına da hızlı giriş yaptı. Türkiye’nin en sistemli emlak franchisee markası olan Altın Emlak son üç ayda açılan 15 yeni temsilciliği ile farkını bir kez daha ortaya koydu.

Hiç şüphe yok ki Türkiye emlak piyasasının en hareketli bölgelerinden biri İstanbul Kâğıthane bölgesidir,  Altın Emlak ailesi olarak Kâğıthane bölgesinde sizleri ev sahibi ve yatırım yapmanın mutluluğu içindeyiz diyen Altın Emlak Kâğıthane temsilcisi Ali Rıza Doğaner, “Kâğıthane bölgesi bilindik söylentilerin dışında çok hızlı gelişen bir ilçemizdir. Kâğıthane’nin şekli ve kabuğu değişti, çok güçlü yatırımcıların tercih ettiği bir ilçe haline geldi Kâğıthane’nin tek sıkıntısı bu projeleri anlatamıyor olması,  yaptıkları güzel projelerini satarken bile Kâğıthane yerine; Levent’e 3 dakika, Şişli’ye 5 dakika diye satışa sunuyorlar  Kâğıthane’de düzgün bir yerde oturayım diyorsanız  2+ 1 olsun diyorsanız kiralar 1.500 TL den başlıyor artık. Site ve Residenceler ‘de 2000 TL den başlayıp,  5000 TL ye kadar orta ölçekli daireler 2+1,  3+1 kiraya verilebilmektedir ” dedi.

Lokasyon olarak Kâğıthane merkezi bir yer olduğunu söyleyen Ali Rıza Doğaner, “ Kağıthane’nin etrafı Metro istasyonlarıyla doldu Kağıthane merkezinde ise metro bitmek üzere 3, havalimanı metrosu ile birlikte yürütülen Kabataş-Mahmutbey metrosu ile 8 ilçe (Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar)  birbirine metro ile bağlanmış olacak çok büyük geniş kapasiteli AVM’ler,  Kâğıthane sınırlarında açıldı. Kâğıthane merkezi başta olmak üzere çok kıymetli bir yaşam alanı ve yatırım yapılması gereken bir yer oldu yabancı yatırımcılar önceliği Kâğıthane’ye vermeye başladı emlak ofisimize gelen kişilerin profili bile değişti. Bir bölgeye Yabancı müşteri geliyorsa o ilçenin değeri artmıştır demektir” dedi.

Ali Rıza Doğaner, “ Depreme dayanıklı yer olarak bilinen Kâğıthane, şu an fırsatlar bölgesi; biz Altın Emlak olarak bu fırsatlardan herkesin yararlanmasını istiyoruz çok uygun fiyatlardan daire satışları yapılıyor.  Miva  İnşaat  Residence Konut Projesi, DKY, Sur Yapı, Dumankaya İnşaat,  Nef yapı, Ferko, Dap Z Ofis, Premier Kampüs Ofis,  Fer Yapı, Seba Yapı, Tora İnşaat, Vadi İstanbul, 5.Levent, Ova Yapı, Ortadoğu, Entepe Kağıthane konut projesi var bunlar yatırım yapılması gereken projelerdir. Teknolojiye uygun çok düzgün projeler var çok kısa bir zaman sonra, şu anda satışta olan rakamları bulmanız mümkün olmayacaktır. Kâğıthane metrosu açıldıktan sonra %50 fark ödeyerek bile iyi bir yerde daire bulamayacaksınız Altın’ı başka yerde aramaya gerek yok Altın değerindeki yerler Kâğıthane’de,  Altın Emlak olarak biz bunlara vesile olmak istiyoruz “ dedi.

Altın Emlak Kâğıthane merkez ofisine ulaşmak için 0212 294 05 58 ve 0532 622 36 72 telefondan iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.