“Allah Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın”

“Allah Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın”

İlçedeki STK’lar, il dernekler birliği ve amatör spor kulübütemsilcileriyle iftar sofrasında buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, burada yaptığı konuşmada, “Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın,ibadetimizi kabul etsin ve en kötü günümüz böyle olsun” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazanın altıncıgününde Esenyurt Kültür Merkezi’nde ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşları (STK), ildernekler birliği ve amatör spor kulübü temsilcileriyle iftar sofrasında biraraya geldi. Programa CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Kent KonseyiBaşkanı Mehmet Hanifi Kaya, İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, AmatörSpor Kulüpleri Birliği Başkanı Elvan Arslan ve belediye başkan yardımcılarıkatıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında ilahilerokundu, dualarla oruçlar açıldı.

“İbadetlerimizKabul Olsun”

Ramazan ayında kentin önemli bileşenleriyle aynı sofradabuluşmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Bozkurt, “Ülkemiz kısa süre önceyaşanan büyük bir felaketin ardından toparlanmaya çalışıyor. Depremden hayatınıkaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum. Umuyorum ki bir daha böylebir felaketi yaşamayız. Hep beraber el ele güzel günlere mutlulukla gideriz.Umuyorum ki bundan sonra hayata daha güleç yüzle bakıp, yaşama el ele dahagüçlü tutunuruz. Allah ibadetlerimizi kabul etsin” diye konuştu.

wiz6ech8k5kcodhrxunbae7o.jpg

v9dhfplez04p1ukreunlw2gg.jpg

mcrulI9tvlxfgi7g0bwpadbd.jpg

admhsve8bapgqwjpskc9le5b.jpg

fbgfswp8hovmqkq9ldemjcla.jpg

i9ayejqzgw3w6stvl20q574n.jpg

mtbwz1hwhxnfrrv2ouigIs3c.jpg

qo8z1yclt7In5hhkm6bqwit2.jpg

jvt7phkpn2qzcwaedgfbexu6.jpg

n6jrzdoa3sfpcnjlhm4hrxq9.jpg

i6huo7aejgd9jtb5worpzbve.jpg

nvsoqbyixkycmqp2erkbutup.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.